2015-02-09 00:31:01
Φωτογραφία για Πάτρα: Κέφι, χιούμορ και ανατρεπτικές καρναβαλικές ιδέες στη φάση Παντομίμα - Δείτε φωτο
Ένα πανόραμα κινήσεων, ήχων, θεατρικότητας, εμπνεύσεων, φαντασίας, χρωμάτων, εικόνων, μεταμφιέσεων, σάτιρας, κεφιού, ευρηματικότητας αλλά και ευαισθησίας ξεδιπλώθηκε στη φάση «Παντομίμα» του 50ου Παιχνιδιού του Κρυμμένου Θησαυρού, που λόγω των δεδομένων καιρικών συνθηκών πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 8 Φεβρουαρίου στην «Αίγλη» της Veso Μare αντί της πλατείας Γεωργίου Α΄, που προέβλεπε ο αρχικός προγραμματισμός.

Η διάθεση των πληρωμάτων χτύπησε… κόκκινο και τέθηκε σε καρναβαλική τροχιά αποτελώντας την ικανή και αναγκαία συνθήκη για την επιτυχία της διεξαγωγής της φάσης.

Οι συμμετέχοντες επιστράτευσαν χιούμορ, κέφι, ανατρεπτικές και καλλιτεχνικές ιδέες και πρόσθεσαν μια πινελιά αισιοδοξίας και χαράς ανεβάζοντας το καρναβαλικό θερμόμετρο και ικανοποιώντας πλήρως το κοινό που ανταποκρίθηκε με θερμό χειροκρότημα.

Ο διαθέσιμος χρόνος για την παρουσίαση κάθε πληρώματος ή κάθε συνεργασίας πληρωμάτων ήταν τρία (3) λεπτά. Άριστα: 100 βαθμοί (τρεις κλίμακες βαθμολογίας: 50-75-100).

Η Κριτική Επιτροπή βαθμολόγησε τα πληρώματα ή τις συνεργασίες πληρωμάτων που παρουσίασαν τις τρίλεπτες παντομίμες, αφού η συγκεκριμένη φάση προβλέπει βραβεία στους καλύτερους, που θα απονεμηθούν στην εκδήλωση της Απονομής Βραβείων την Καθαρά Δευτέρα 23 Φεβρουαρίου και ώρα 19.00 στην αίθουσα «Αίγλη» της Veso Mare. Τα βραβεία Παντομίμας θα είναι τα τρία πρώτα από αυτούς που διαγωνίστηκαν.

Τη φάση «Παντομίμα» παρουσίασε η Κατερίνα Τσουκαλά.
xespao
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ