2015-02-09 14:31:53
Φωτογραφία για ΒΙΑΖΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΕΚ... ΕΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΓΙΑ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ Ο ΔΕΛΛΑΣ
Ο Δημήτρης Κολοβέτσιος αποτελεί το τελευταίο όνομα παίκτη που μπαίνει στο... απουσιολόγιο του Τραϊανού Δέλλα εν όψει του αγώνα Κυπέλλου της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό την Τετάρτη (11/2) στο «Γ. Καραϊσκάκης» στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο αμυντικός της Ένωσης που προερχόταν από τραυματισμό προσπάθησε να τον ξεπεράσει και να δώσει το «παρών» στον αγώνα με τον Ολυμπιακό, αλλά δεν τα κατάφερε και ο Δέλλας τον άφησε εκτός αποστολής.

Παράλληλα, ο προπονητής της ΑΕΚ δεν έχει στην διάθεση του τον Αμπελαγιέ Φαγέ, που συνέχισε το ατομικό του πρόγραμμα, τον Άλεξ Ντακόλ, ο οποίος έχει ενόχληση στον αριστερό δικέφαλο και υποβλήθηκε σε εξετάσεις, αλλά και τον Μιγκέλ Κορδέρο, που βρίσκεται στο στάδιο της επανένταξής του στις προπονήσεις. Αντίθετα, κανονικά στην αποστολή είναι ο Μακόλεϊ Κρισάντους, αλλά και ο Μπακάκης.

Συγκεκριμένα, στην αποστολή της ΑΕΚ για το ματς του Κυπέλλου είναι οι: Ανέστης, Βούρας, Ανάκογλου, Αραβίδης, Γεωργέας, Γροντής, Λαμπρόπουλος, Μάνταλος, Μπακάκης, Ντούνης Μ., Πεταυράκης, Πλατέλλας, Ρόβας, Σαρρής, Σοϊλέδης, Τζανετόπουλος, Μπαρμπόσα, Μπρέσεβιτς, Ζόριτς, Γιόχανσον και Κρισάντους.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ