2015-02-09 16:00:54
Φωτογραφία για ΚΑΙ ΤΩΡΑ... ΝΙΖΝΙ ΜΕ ΑΜΦΙΒΟΛΟ ΠΕΤΓΟΥΕΪ
Στον Ολυμπιακό έβγαλαν χωρίς προβλήματα την… υποχρέωση κόντρα στην Κηφισιά και, τώρα, επικεντρώνονται στη Νίζνι Νόβγκοροντ.

Οι ερυθρόλευκοι δεν συνάντησαν την παραμικρή δυσκολία να ξεπεράσουν το εμπόδιο της ΑΕΝΚ στο ΣΕΦ, για τη 15η αγωνιστική της Basket League, παίρνοντας παράλληλα την άτυπη... εκδίκηση για την ήττα τους στο ματς του πρώτου γύρου στο Ζηρίνειο.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος μοίρασε το χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες του και πρόσφερε πολύτιμες «ανάσες» σε βασικά στελέχη της ομάδας του, ενώ δεν αγωνίστηκε ο ταλαιπωρημένος τον τελευταίο καιρό από ενοχλήσεις στη μέση Μπρεντ Πέτγουεϊ. Παίκτες και τεχνική ηγεσία, πάντως, δεν στέκονται άλλο στη χθεσινή (08/02) άνετη επικράτησή τους απέναντι στην ΑΕΝΚ.

Εξάλλου, μπροστά τους έχουν δύσκολη αποστολή να φέρουν εις πέρας, καθώς στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής του Top 16 της Ευρωλίγκας καλούνται να περάσουν από το «CEC Nagorny» (12/02, 18.30). Η Νίζνι Νόβγκοροντ μπορεί να είναι... «πρωτάρα» στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση της Ευρώπης, αλλά έχει αποδείξει πολλές φορές φέτος πως δεν πρέπει να υποτιμηθεί.


Ο Έλληνας τεχνικός και οι παίκτες του αντιμετωπίζουν με σεβασμό την ομάδα του Άιναρς Μπάγκατσκις και θα προετοιμαστούν δυνατά, ώστε να καταφέρουν να φύγουν με το «διπλό» από τη Ρωσία.

Ο Πέτγουέι θα επιχειρήσει να επιστρέψει στις προπονήσεις, αλλά μόνο εάν τα καταφέρει θα ακολουθήσει την αποστολή. Προς το παρόν, η συμμετοχή του απέναντι στη Νίζνι Νόβγκοροντ κρίνεται αμφίβολη....
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ