2015-02-09 21:48:37
Φωτογραφία για ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΣΤΗΝ ΝΤΝΙΠΡΟ Ο ΤΣΙΓΚΡΙΝΣΚΙ... ΔΥΣΚΟΛΑ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΣΤΟ 1ο ΜΑΤΣ
Η Ντνίπρο συνεχίζει την προετοιμασία της για τα παιχνίδια με τον Ολυμπιακό για τους «32» του Γιουρόπα Λιγκ, αλλά και την επανέναρξη του ουκρανικού πρωταθλήματος και η αντίπαλος των ερυθρόλευκων ανακοίνωσε επίσημα την απόκτηση του Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι!

Την ίδια ώρα, ο προπονητής της Ντνίπρο, Μίρον Μάρκεβιτς, έχει... ευχάριστα νέα, καθώς επιστρέφουν παίκτες που έχουν προβλήματα.

Ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι τον Ιούνιο του 2015 και έτσι ανήκει επίσημα στην ευρωπαϊκή αντιπαλο του Ολυμπιακού, η οποία ανακοίνωσε την απόκτηση του 28άχρονου κεντρικού αμυντικού και ενώ ο πρώην παίκτης της Μπαρτσελόνα είχε μείνει ελεύθερος από τη Σαχτάρ Ντόνετσκ Ο διεθνής ποδοσφαιριστής αναμένεται να μεταβεί στην Τουρκία, όπου οι Ουκρανοί συνεχίζουν τη χειμερινή τους προετοιμασία. Σε ότι αφορά στην συμμετοχή του στον πρώτο αγώνα με τον Ολυμπιακό φαίνεται πως είναι δύσκολο να προλάβει το ματς, λόγω έλλειψης φυσικής κατάστασης.

Σε ότι αφορά στην προετοιμασία της Ντνίπρο μετά τα ΗΑΕ και την Ισπανία, η ουκρανική ομάδα θα μεταβεί πλέον σε τουρκικό έδαφος, μετά και τη φιλική της νίκη με 3-1 κόντρα στη Λέγκια. Αυτές τις μέρες ο Μίρον Μάρκεβιτς είχε ευχάριστα νέα, καθώς επέστρεψαν οι Γιάμπα Κανκάβα και Γεβγέν Σαχόφ, οι οποίοι λόγω τραυματισμού είχαν μείνει εκτός για μεγάλο διάστημα...
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ