2015-02-09 22:31:47
Φωτογραφία για «Αστακός» το Γεντί Κουλέ για το ΟΦΗ - ΠΑΟ!
«Πράματα και θαύματα» σχεδιάζει η ΕΛ.ΑΣ για το κρίσιμο παιχνίδι ανάμεσα σε ΟΦΗ και Παναθηναϊκό... Δεκάδες αστυνομικοί θα βρίσκονται επί ποδός, τόσο κατά την διεξαγωγή του αγώνα όσο και εκτός γηπέδου υπό το φόβο επεισοδίων. Η ατμόσφαιρα «μυρίζει» μπαρούτι και η τοπική ΕΛ.ΑΣ προσπαθεί με κάθε τρόπο να στείλει μήνυμα μηδενικής ανοχής προς όλους όσοι επιχειρήσουν να προκαλέσουν το παραμικρό πρόβλημα.

'Αλλωστε, φρόντισε να «χτυπήσει» καμπανάκι τις προηγούμενες ημέρες με μία σειρά ενεργειών προς οπαδούς και των δύο πλευρών που οδήγησαν ακόμα και σε συλλήψεις.

Η προσοχή των Αστυνομικών Αρχών είναι στραμμένη στο Γεντί Κουλέ. Δεν κρύβουν την ανησυχία τους, γι' αυτό και προετοιμάζονται όσο μπορούν καλύτερα προκειμένου να διαχειριστούν το όποιο πρόβλημα υπάρξει τόσο σε σχέση με την προστασία των φιλοξενούμενων όσο και για την αποφυγή επεισοδίων που θα διαταράξουν για μία ακόμα φορά τις γειτονιές των Καμινίων.

Ενόψει του αγώνα, έχει εκπονηθεί ειδικό σχέδιο για τα μέτρα τάξης εντός του γηπέδου όσο και για την ασφαλή μετακίνηση προς και από το γήπεδο των φιλοξενούμενων ποδοσφαιριστών και παραγόντων. Αυστηρότατοι θα είναι και οι έλεγχοι όλων όσοι προσέρχονται στο γήπεδο. Εκτός από τις διμοιρίες και τις εμφανείς αστυνομικές δυνάμεις, εντός του γηπέδου θα βρίσκονται «ακροβολισμένοι» και δεκάδες αστυνομικοί με πολιτικά ως ομάδες ασφαλείας συλλήψεων.
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ