2015-02-10 00:38:16
Φωτογραφία για ΤΟ... ΠΑΡΑΔΕΧΟΝΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΚΑΙ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ! ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ... ΑΤΑΚΕΣ ΑΠΟ ΠΑΛΑΙΜΑΧΟ ΤΟΥ ΠΑΟΚ!
Στον "Arena FM 89,4" φιλοξενήθηκε ο παλαίμαχος γκολκίπερ του ΠΑΟΚ, Μπλάντεν Φορτούλα και μίλησε για την κατάσταση της ομάδας και τις ελλείψεις που υπάρχουν στο ρόστερ.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για την συνάντηση που είχαν οι βετεράνοι:

«Κάθε Κυριακή μαζευόμαστε οι βετεράνοι του ΠΑΟΚ και μας έκανε το τραπέζι ο Γιόχαν Σιδηρόπουλος. Ήρθε ο Αποστολίδης, ο Κούδας, ο Ορφανός, ο Μαλιούφας, ο Παντελίδης, ο Βασιλάκος και άλλοι πολλοί».

Για τα όσα ειπώθηκαν για τον ΠΑΟΚ:

« Όλοι ήμασταν σκεπτικοί και θέλαμε ένα καλό αποτέλεσμα χωρίς παρατράγουδα. Ευτυχώς το ντέρμπι τελείωσε χωρίς επεισόδια. Δεν θα θέλαμε να απογοητευτεί ο κόσμος ή ο ιδιοκτήτης».

Για την κατάσταση του ΠΑΟΚ:

«Πρέπει τα παιδιά να καταλάβουν τι πρέπει να κάνουν. Το μόνο που έχει μείνει είναι η δεύτερη θέση αν και για εμένα αυτός ήταν ο πρώτος στόχος εξαρχής. Πρέπει να κάνουμε ομάδα και να χτυπήσουμε την είσοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ
. Το πρωτάθλημα ήταν πάρα πολύ δύσκολο. Ο Ολυμπιακός μπορεί να μην παίζει την μπάλα που έπαιζε όμως είναι και πάλι η καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος. Πιστεύω πως οι ομάδες του Παναιτωλικού και της Τρίπολης είναι καλύτερες από τον ΠΑΟΚ. Ο ΠΑΟΚ βέβαια έχει την φανέλα του και τη Τούμπα. Ο Παναθηναϊκός έχει και αυτός καλή ομάδα και πρέπει να σιγουρέψουμε την δεύτερη θέση».

Για την ενίσχυση που χρειάζεται ο ΠΑΟΚ:

«Θέλουμε ενίσχυση σε όλες τις γραμμές και ειδικά στο κέντρο και στην επίθεση. Tα τελευταία χρόνια η ομάδα δεν μπορεί να φέρει παίκτες που κάνουν την διαφορά. Δεν θέλω να κρίνω από νωρίς αλλά ο Νομπόα είναι πολύ πίσω. Τι επαγγελματίας είναι αυτός; Δεν γίνεται να παίρνεις 2.000.000 ευρώ και να κάθεσαι. Κανείς στην ομάδα του ΠΑΟΚ δεν θα έπρεπε να παίρνει πάνω από 400.000 ευρώ. Δεν μπορείς να βγάζεις συμπεράσματα βλέποντας μόνο αυτούς που περνάν από την Τούμπα. Ο ΠΑΟΚ όταν είχε πάρει το κύπελλο είχε φοβερή ομάδα. Ο Κόβιτς ήταν φοβερός τερματοφύλακας, μας χάρισε το κύπελλο και ήταν ο τρίτος της ομάδας».

Για την ήττα από τον ΟΦΗ:

«Τι φταίει και φάγαμε τρία γκολ από τον ΟΦΗ; Δεν θέλω να μειώσω τον αντίπαλο αλλά δεν είχε παίκτες»!

Για τους παίκτες του ΠΑΟΚ:

«Μου αρέσει ο Ιτάνζ που βοήθησε και πάλι την ομάδα ενώ είδα και την άμυνα να… στρώνει. Ο Περέιρα έχει βάλει μεγάλα γκολ αλλά μου φαίνεται βαδιστής. Ο Μακ είναι αυτός που μπορεί να προσφέρει πολλά ενώ ο Σαλπιγγίδης μοχθεί όσο μπορεί. Βέβαια, τα πόδια του για πολλούς λόγους μέσα στη Τούμπα είναι βαριά. Το παιδί έχει φιλότιμο αλλά είναι το άγχος και άλλα πολλά».

Για τους στόχους του ΠΑΟΚ:

«Η δεύτερη θέση είναι ο στόχος. Ο Παναθηναϊκός δεν με πείθει, θεωρώ πως πιο επικίνδυνοι είναι οι Παναιτωλικός και Τρίπολη. Πρέπει να ξεπεράσουμε το άγχος και όλα είναι στο χέρι μας. Αν βγούμε δεύτεροι θα είναι επιτυχία. Δεν πρέπει να υπάρχει ούτε γκρίνια ούτε τίποτα».

Για τον Άγγελο Αναστασιάδη:

«Καλά έκανε και έμεινε ο Άγγελος. Ο προπονητής που ξεκινάει την χρονιά πρέπει και να την τελειώνει. Ο Άγγελος θέλει βοήθεια και να πιστέψουν όλοι σε αυτόν».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ