2015-02-10 09:48:10
Φωτογραφία για ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΤΟ ΕΥΓΕΝΙΔΕΙΟΝ ΠΛΑΝΗΤΑΡΙΟΝ
Οι ποδοσφαιριστές των ομάδων Κ-12,Κ-13, Κ-14 του Ολυμπιακού συμμετείχαν στο διαδραστικό παιχνίδι με θέμα "Τα 7 κλειδιά της παραγωγικής ιστορίας της χώρας μας".

Ένα ωραίο "ταξίδι" στην παραγωγική ιστορία της Ελλάδος πραγματοποίησαν οι νεαροί ποδοσφαιριστές της Ακαδημίας μας κατά την διάρκεια της επίσκεψης τους στο "Ευγενίδιον Πλανητάριον" το Σαββατοκύριακο. Τα παιδιά από τις ομάδες Κ-12, Κ-13 και Κ-14 με τους προπονητές τους κ.κ Πάντο, Παπαπαναγή και Τοπολιάτη αντιστοίχως πέρασαν μια ευχάριστη ώρα μαθαίνοντας με την βοήθεια της τεχνολογίας για ιδιαίτερα σημαντικά θέματα.

Οι συμμετέχοντες στο διαδραστικό παιχνίδι ήρθαν σε επαφή με βασικές πρώτες ύλες όπως το λάδι, το μετάξι, το μάρμαρο και σταδιακά, αντιλαμβάνονται τις χρήσεις αλλά και τη σημασία τους μέσα από μια έξυπνη διαδρομή με πολλά «εμπόδια» - γρίφους, αινίγματα, πειράματα.Έμαθαν πως μπορούμε με ένα αμύγδαλο να βάψουμε ένα κομμάτι ύφασμα; Ποιο είναι το σκληρότερο υλικό στη φύση; Πώς η τριβή καθορίζει τη χρησιμότητα διαφορετικών υλικών; Τι είναι η Κάμινος Hoffmann; Ποιες είναι οι πηγές ενέργειας που βοηθούν στην παραγωγική διαδικασία;

Οι ποδοσφαιριστές μας έπαιξαν και στο τέλος είχαν πολλές ερωτήσεις για τους ανθρώπους του ιδρύματος. Οι "δράσεις" που έχουν ως στόχο την επιμόρφωση των αθλητών μας θα συνεχιστούν σε ολη την διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ