2015-02-10 13:07:11
Φωτογραφία για ΚΡΙΝΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΠΕΤΓΟΥΕΪ...
Από το πώς θα αντιδράσει ο οργανισμός του στη σημερινή (10/02) προπόνηση θα κριθεί, σε μεγάλο βαθμό, η συμμετοχή του Μπρεντ Πέτγουεϊ στον αγώνα με τη Νίζνι Νόβγκοροντ.

Ο Αμερικανός φόργουορντ του Ολυμπιακού είναι ιδιαίτερα καταπονημένος στη μέση κι αυτός είναι ο λόγος που αποχώρησε από το ματς της προηγούμενης εβδομάδας με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας στο ΣΕΦ και δεν αγωνίστηκε απέναντι στην Κηφισιά.

Χθες (09/02) κατάφερε να προπονηθεί σε χαλαρό ρυθμό, όπως σας ενημερώσαμε, σήμερα (10/02) όμως θα επιχειρήσει να ανεβάσει «στροφές». Εάν δεν πονέσει, παρά την αυξημένη ένταση του προπονητικού προγράμματος, θα ακολουθήσει κανονικά την αποστολή του Ολυμπιακού στη Ρωσία. Σε διαφορετική περίπτωση, ο Γιάννης Σφαιρόπουλος θα αναγκαστεί να παρατάξει και πάλι την ομάδα του χωρίς εκείνον. Θυμίζουμε πως εκτός βρίσκονται και οι γνωστοί τραυματίες, Ιωάννης Παπαπέτρου και Δημήτρης Αγραβάνης.

Οι ερυθρόλευκοι καλούνται την Πέμπτη (12/02, 18.30) να περάσουν από το «CEC Nagorny», για την 7η αγωνιστική του Top 16 της Ευρωλίγκας. Η αναχώρηση της αποστολής είναι προγραμματισμένη για αύριο (11/02).

Στον Ολυμπιακό δεν υποτιμούν τη Νίζνι Νόβγκοροντ, καθώς αν και «πρωτάρα» στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση της Ευρώπης έχει αποδείξει πως είναι ικανή να κάνει τη… ζημιά. Θεωρούν, μάλιστα, το ματς κομβικής σημασίας για το μέλλον τους στο ΣΤ’ Όμιλο.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ