2015-02-10 21:02:38
Φωτογραφία για ΜΕ ΠΕΤΓΟΥΓΕΪ ΚΑΙ... ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗ ΝΙΖΝΙ Ο ΘΡΥΛΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ... ΣΤΗ ΡΟΔΟ!
Κανονικά θα ακολουθήσει ο Μπρεντ Πέτγουεϊ την αποστολή του Ολυμπιακού στο Νόβγκοροντ για την αναμέτρηση με τη Νίζνι, καθώς έλαβε μέρος στην τελευταία προπόνηση των ερυθρόλευκων, ενώ και ο Χριστοδούλου θα βρεθεί στη Ρωσία.

Επέστρεψαν τα… χαμόγελα για τον Πέτγουεϊ! Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος είδε τον Αμερικανό φόργουορντ να παίρνει μέρος στο μεγαλύτερο μέρος του προγράμματος της Τρίτης (10/2) και έτσι αποφάσισε να τον συμπεριλάβει στην αποστολή του Θρύλου που θα ταξιδέψει στο Νόβγκοροντ για την αναμέτρηση με τη Νίζνι (12/2, 18:30)!

Ο «Air Georgia» είχε αποχωρήσει πρόωρα από το ματς των ερυθρόλευκων με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας στο ΣΕΦ, λόγω των… γνωστών ενοχλήσεων στη μέση και αυτός ήταν και ο λόγος που δεν αγωνίστηκε ούτε κόντρα στη Νέα Κηφισιά. Όμως, σήμερα έδειξε ότι το πρόβλημα έχει υποχωρήσει σε μεγάλο βαθμό και έτσι αναμένεται να ταξιδέψει κι εκείνος στη ρωσική πόλη.

Όμως, ο Γιάννης Σφαιρόπουλος προσέχει για να έχει… 12άδα! Έτσι, ο προπονητής του Θρύλου αποφάσισε να πάρει 13 παίκτες του μαζί –για παν ενδεχόμενο δηλαδή- συμπεριλαμβάνοντας στην αποστολή και τον νεαρό Ανδρέα Χριστοδούλου.

Η προετοιμασία των ετυθρόλευκων θα ολοκληρωθεί το πρωί της Τετάρτης (11/2), με την αποστολή να αναχωρεί το μεσημέρι με πτήση τσάρτερ για το Νόβγκοροντ.

Μάλιστα, μετά το τέλος του ματς ο Ολυμπιακός δεν θα επιστρέψει στην Αθήνα, αλλά θα μεταβεί απευθείας στη Ρόδο, καθώς την Κυριακή (15/2) έχει την αναμέτρηση με τον Κολοσσό στο «Βενετόκλειο».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ