2015-02-11 09:46:11
Φωτογραφία για ΑΠΟΡΡΙΦΘΗΚΕ Η ΕΝΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ
Η Ελληνική Φίλαθλη Ομοσπονδία Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης απέρριψε την ένσταση που κατέθεσε ο Ολυμπιακός και αφορούσε τη συμμετοχή του Στεφάν Ουές, για τη συμμετοχή του με την ομάδα του ΑΣ Πέρα κόντρα στους ερυθρόλευκους.

Οι ερυθρόλευκοι υποστήριξαν πως η συμμετοχή του Ουες στο ντέρμπι ήταν αντικανονική, αφού ο αθλητής του Πέρα είχε αγωνιστεί σε περισσότερες από δύο ομάδες όπως αναφέρει το άρθρο 12. Η Τεχνική Επιτροπή αφού εξέτασε προσεκτικά την ένσταση του Ολυμπιακού, την απέρριψε παμψηφεί (μόνο ένα λευκό), καθώς το άρθρο 12 του κανονισμού μεταγραφών αφορά αποκλειστικά Έλληνες αθλητές.

Ο Ολυμπιακός απέστειλε χθες (09/02) διευκρινιστικό υπόμνημα, όπως σας ενημερώσαμε, το οποίο προφανώς δεν ενίσχυσε τις θέσεις του συλλόγου, καθώς κατέστη σαφές από πλευράς ομοσπονδίας ότι ακόμη και στην περίπτωση που μετείχε αντικανονικά θα πρέπει να τιμωρηθεί στη χώρα του κι όχι στην Ελλάδα, αφού δεν υπάρχει ανάλογος κανονισμός.

Λογικά οι ερυθρόλευκοι θα αναζητήσουν δικαίωση στον αθλητικό δικαστή, αφού ο συγκεκριμένος αγώνας ουσιαστικά έκρινε τον τίτλο του πρωταθλήματος της Α1 ανδρών.

Πάντως η τεχνική Επιτροπή θα μπορούσε να απορρίψει, χωρίς καν να εκδικάσει την ένσταση του Ολυμπιακού, καθώς την ένσταση την υπέβαλε ο προπονητής των ερυθρόλευκων Γιώργος Χριστοφοράκης κι όχι ο αθλητής-αρχηγός της ομάδας όπως ρητά αναφέρει ο κανονισμός. Παρόλα αυτά η Τ.Ε. εξέτασε το θέμα, προκειμένου να αποδειχτεί αν η συμμετοχή του Ουές ήταν κανονική.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ