2015-02-11 10:27:33
Φωτογραφία για ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΗΣ... ΚΟΥΠΑΣ!
Ο Θρύλος εκεί που πανηγύρισε την κατάκτηση του League Cup, αντιμετωπίζει την Α.Ε.Κ. την Τετάρτη (11/2) στο πλαίσιο της εξ' αναβολής 14ης αγωνιστικής.

Στον... τόπο που κατέκτησε την πρώτη φετινή κούπα επιστρέφει ο Ολυμπιακός την Τετάρτη (11/2) . 

Με τις μνήμες νωπές από τα πανηγύρια για την κατάκτηση του League Cup ο Θρύλος αντιμετωπίζει στη Γλυφάδα την Α.Ε.Κ. (19:30) στο πλαίσιο του εξ' αναβολής αγώνα της 14ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Volleyleague ΟΠΑΠ με μοναδικό στόχο να διευρύνει το νικηφόρο σερί που τρέχει από την έναρξη της σεζόν στην Ελλάδα. 

Οι νταμπλούχοι θα δώσουν το δεύτερο διαδοχικό εκτός έδρας παιχνίδι καθώς προέρχονται από την επικράτηση σε βάρος του Εθνικού Αλεξανδρούπολης την Κυριακή (8/2) λίγες ημέρες πριν το ντέρμπι κορυφής με τον Π.Α.Ο.Κ. στο Ρέντη. Η αναμέτρηση με τους Θεσσαλονικείς, μετατέθηκε για την Κυριακή (15/02, 17:00) 

Η προετοιμασία του Ολυμπιακού για την αναμέτρηση με την Α.Ε.Κ. ολοκληρώθηκε χωρίς απρόοπτα την Τρίτη το απόγευμα (10/2). Το πρόγραμμα περιλάμβανε βιντεοθεραπεία και προπόνηση. Το ευχάριστο για τον Δημήτρη Καζάζη είναι ότι δεν υπάρχουν ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ