2015-02-11 16:06:55
Φωτογραφία για ΥΠΟΥΡΓΟΣ... ΕΠΙΘΕΣΗΣ ΑΠΟ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΜΥΝΑΣ Ο ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ
Επίθεση εναντίον του Σταύρου Θεοδωράκη εξαπέλυσε ο υπουργός Άμυνας και πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος.

«Ακούσαμε τον κύριο Θεοδωράκη να μας μιλάει για την ΕΡΤ. Δεν μας είπε, όμως, ποιοι είναι αυτοί που τα παίρνανε από την ΕΡΤ. Πόσα έπαιρνε ο ίδιος για τις συμπαραγωγές; Ποιοι ήταν αυτοί που βούλιαξαν την ΕΡΤ; Τα 20αρια και τα 30αρια για κάθε εκπομπή ποιοι ήτανε; Οι άνθρωποι της διαπλοκής σαν κι αυτόν ήτανε. Ας ζητήσει συγγνώμη από αυτό το βήμα τώρα που είναι εκλεγμένος βουλευτής κι ας έρθει να συμπαραταχθεί μαζί μας», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Η αποστροφή του κ. Καμμένου προκάλεσε τη σφοδρή αντίδραση του Σταύρου Θεοδωράκη, ο οποίος επανήλθε στην αίθουσα του κοινοβουλίου, από την οποία είχε αποχωρήσει τη στιγμή που στο βήμα ανέβηκε ο πρόεδρος των ΑΝ.ΕΛ.

Εμφανώς εκνευρισμένος και χωρίς να κρύψει την ενόχλησή του απέναντι στην προεδρεύουσα Ζωή Κωνσταντοπούλου, που αστειεύτηκε με την άμεση επιστροφή του στην αίθουσα, προσπάθησε να ανταποδώσει τα πυρά.


«Δεν είμαστε όλοι πλούσιοι και δεν έχουμε τα λεφτά των πατεράδων μας. Υπάρχουν άνθρωποι που αναγκάζονται να δουλέψουν. Και δούλεψαν στα καλύτερα μαγαζιά. Είμαστε υπερήφανοι που δουλέψαμε και δεν ήμασταν υπάλληλοι. Είναι δύσκολο να το καταλάβουν κάποιοι που υπήρξαν απλά ως υπηρέτες μέσα στο πολιτικό σύστημα», απάντησε εμφανώς αμήχανος, έχοντας απολέσει τον πολιτικό του λόγο, ο επικεφαλής του Ποταμιού.

«Και εγώ δούλεψα επί πολλά χρόνια. Ο πατέρας μου δούλεψε και πλήρωνε φόρους. Όμως, 20.000 ανά εκπομπή δεν έπαιρνε κανείς πέραν των επιλέκτων του ΠΑΣΟΚ που σας στηρίζει αυτή τη στιγμή. Κανένας από τους απολυμένους των 700 ευρώ της ΕΡΤ», ανταπάντησε ο κ. Καμμένος.

Άκρως απολαυστικός είναι και ο διάλογος μεταξύ της προέδρου της Βουλής Ζωής Κωνσταντοπούλου και του Σταύρου Θεοδωράκη, όταν ο δεύτερος ζήτησε να λάβει τον λόγο, προκειμένου να απαντήσει στον υπουργό Άμυνας:

Θεοδωράκης: Επειδή υπήρξε μια προσωπική αναφορά, θα πω μόνο αυτό Κωνσταντοπούλου: Προλάβατε να την ακούσετε;

Θεοδωράκης: Μάλιστα.

Κωνσταντοπούλου: Γιατί δεν πρόλαβα να σας δω ούτε να μπαίνετε στην αίθουσα.

Θεοδωράκης: Πρόλαβα και την άκουσα.

Κωνσταντοπούλου: Ωραία. Ο κύριος Ψαριανός λέει ότι και οι τοίχοι έχουν αυτιά. Μάλλον αυτοπροσδιορίζεται ως ο τοίχος (γέλια). Παρακαλώ. Κύριε πρόεδρε επί προσωπικού θέλετε τον λόγο;

Θεοδωράκης: Αν τελειώσατε... Αν τελειώσατε εφυιολογήματα, μπορώ να μιλήσω.

Κωνσταντοπούλου: Για τρία λεπτά αν...

Θεοδωράκης: Αν έχετε κάποιο άλλο ανέκδοτο να μας το πείτε, αλλιώτικα να συνεχίσω.

Κωνσταντοπούλου: Για τρία λεπτά θέλετε;

Θεοδωράκης: Για πολύ λιγότερο.

Κωνσταντοπούλου: Παρακαλώ.

Δείτε τα σχετικά βίντεο ΕΔΩ

ΠΗΓΗ: http://www.zougla.gr/politiki/article/i-epi8esi-tou-ipourgou-aminas-ston-8eodoraki
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ