2015-02-11 18:49:58
Φωτογραφία για Ράκος η Βέφα Αλεξιάδου στην κηδεία της κόρης της
Το τελευταίο αντίο στην κόρη της είπε η Βέφα Αλεξιάδου. Κουκουλωμένη μέχρι το κεφάλι με μία μαύρη εσάρπα, συνόδευσε και την δεύτερη κόρη της, Άντζυ, στην τελευταία της κατοικία, εκεί όπου εδώ και λίγους μήνες αναπαύεται η άλλη της κόρη, η Αλεξία!

Η κηδεία της 54χρονης, έγινε το μεσημέρι της Τετάρτης, στο κοιμητήριο της Νέας Ερυθραίας, όπου έσπευσαν συγγενείς και φίλοι για το τελευταίο «αντίο».

Λίγες ώρες αφότου ζήτησε από τους φίλους της στο Facebook να της γράφουν για πράγματα άσχετα με το πένθος της, η Βέφα εμφανίστηκε ένα πραγματικό ράκος. Υποβασταζόμενη και με ένα πακέτο χατομάντηλα στα χέρια, παρακολούθησε την εξώδιο ακολουθία.

Όταν το φέρετρο με την Άντζυ πήρε τον δρόμο για την τελευταία της κατοικία, η μαγείρισσα σκεπάστηκε εντελώς με τα μαύρα της ρούχα, τόσο για να προφυλαχθεί από το κρύο, όσο και για να αποφύγει τις τηλεοπτικές κάμερες και τους φωτογράφους, ενώ αποχαιρέτησε και το δεύτερο παιδί της όπως ακριβώς το πρώτο: αφήνοντας στον τάφο του ένα λευκό τριαντάφυλλο Πηγή: madata
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ