2015-02-11 20:40:16
Φωτογραφία για ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ ΕΡΥΘΡΟΥ ΑΣΤΕΡΑ ΕΓΡΑΨΑΝ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΣΤΗ... ΛΕΩΦΟΡΟ! (PHOTOS)
Το "gazzetta.gr" φέρνει στο φως της δημοσιότητας φωτογραφίες από την Λεωφόρο Αλεξάνδρας, όπου Σέρβοι οπαδοί «πάτησαν» γκράφιτι του Παναθηναϊκού. Πληροφορίες του δημοσιεύματος αναφέρουν πως περισσότεροι από 200 οπαδοί του Ερυθρού Αστέρα βρίσκονται από χθες στην Αθήνα.

Την Παρασκευή ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Ερυθρό Αστέρα στο ΟΑΚΑ στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής του TOP-16 της Euroleague και το κλίμα μυρίζει... μπαρούτι.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα αρκετοί οπαδοί του Ερυθρού Αστέρα, δίχως να έχει πάρει εισιτήρια η ομάδα τους, βρίσκονται ήδη στην Αθήνα και μάλιστα έφτασαν μέχρι την Λεωφόρο Αλεξάνδρας για να δείξουν την... παρουσία τους.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα οι Σέρβοι πήγαν στο γήπεδο του Παναθηναϊκού τα ξημερώματα και έβαψαν με κόκκινο χρώμα αρκετά από τα γκράφιτι που έχουν ζωγραφίσει περιμετρικά του γηπέδου οι οπαδοί των «πράσινων». Συγκεκριμένα έχουν γράψει τα αρχικά της ομάδας τους στα σερβικά, θέλοντας το λιγότερο να... πικάρουν τους οπαδούς του Παναθηναϊκού.

Πληροφορίες του δημοσιεύματος αναφέρουν πως οι οπαδοί του Ερυθρού Αστέρα έφτασαν στην Αθήνα τόσο αεροπορικώς όσο και οδικώς με λεωφορεία και υπολογίζεται πως βρίσκονται στη χώρα περισσότεροι από 200. Μάλιστα, στο αεροπλάνο με το οποίο ταξίδεψαν έφεραν και διακριτικά της ομάδας τους.

Θυμίζουμε ότι η διοίκηση του Αστέρα είχε τονίσει πως δεν αναλαμβάνει την ευθύνη για μετακίνηση οπαδών!
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ