2015-02-12 03:39:05
Φωτογραφία για Φθιώτιδα: Εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης για τον μητροκτόνο
Τον άνθρωπο που βασάνισε όπως δείχνουν τα στοιχεία της νεκροψίας νεκροτομής την μητέρα του επί 12 ώρες πριν την σκοτώσει Αιτία θανάτου σύμφωνα με την ιατροδικαστή Λαμίας την Αποστολία Ακριβούση είναι η απόφραξη αεροφόρων οδών. Ο δολοφόνος έβαλε χαρτί στο στόμα της και η γυναίκα άφησε έτσι την τελευταία της πνοή.

Επίσης είχε μελανιές σε όλο της το σώμα και ήταν γυμνή από τη μέση και κάτω σκεπασμένη με κουβέρτα.

Ο δράστης έλεγε στους αστυνομικούς πως ο ίδιος σκέπασε την μητέρα του με κουβέρτα για να την ζεστάνει. Από την πρώτη στιγμή όμως οι αστυνομικοί υποπτεύθηκαν πως κάτι έκρυβε. Έδειχνε να τα έχει χαμένα, άλλωστε αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα με την ψυχική του υγεία.

Νωρίς το μεσημέρι εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης για τον 49χρονο μητροκτόνο και η υπόθεση θα ακολουθήσει τον δρόμο της δικαιοσύνης.

Η Ιατροδικαστής Λαμίας η κυρία Αποστολία Ακριβούση ενημερώθηκε για τον θάνατο και πραγματοποίησε αυτοψία στο σπίτι. Αμέσως δήλωσε πως υπάρχει υπόνοια εγκληματικής ενέργειας. Κάτι που επαληθεύτηκε μετά τη νεκροψία νεκροτομή.

Στο μεταξύ ο τραγικός θάνατος της ηλικιωμένης γυναίκας ήρθε να προστεθεί στην τραγωδία που έχει πλήξει την συγκεκριμένη οικογένεια αφού παλαιότερα του 2002, ο άλλος γιος είχε πυροβολήσει και σκοτώσει τον πατέρα του και από τότε βρίσκεται στη φυλακή.
Πηγή
Tromaktiko
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ