2015-02-12 10:38:58
Φωτογραφία για Η Ελλάδα εξαπατά τους Υπουργούς Οικονομικών
"Πάντα δύσκολη" χαρακτηρίζει την κατάσταση στην Ελλάδα, μερικές μόνο ημέρες μετά τις εκλογές, το περιοδικό Focus, το οποίο εξαπολύει δριμεία επίθεση στην ελληνική κυβέρνηση,ρεώνοντας στον Έλληνα υπουργό οικονομικών εξαπάτηση του Eurogroup.

Σύμφωνα με το enikonomia.gr, η χώρα μετά τις πρόσφατες εκλογές ακύρωσε τη λιτότητα συνεχίζει το άρθρο και πιέζει για την ελάφρυνση του χρέους υπογραμμίζοντας ότι «Η γραμμή της γερμανικής κυβέρνησης είναι σε κίνδυνο - όπως ακριβώς και οι γερμανικές ενισχύσεις» φανερώνοντας την ενόχληση της Γερμανίας για την πολιτική αντίστασης που εφαρμόζει η Ελληνική κυβέρνηση.

Ενδεικτική της ενόχλησης αυτής είναι και η δήλωση του υπουργού εσωτερικών της Γερμανίας και μέλος της CSU Χανς Πέτερ Φρίντριχ που αναφέρει ότι «Οι Έλληνες φέρονται σαν χούλιγκαν» υπογραμμίζοντας ότι «οι Έλληνες δεν έχουν κάποιο σχέδιο» για να καταλήξει «Ο υπουργός Οικονομικών Γιανης Βαρουφάκης πρέπει να θέσει συγκεκριμένες προτάσεις επί τάπητος κατά την επόμενη συνεδρίαση της Ευρωομάδας τη Δευτέρα. Θα πρέπει τώρα να συνειδητοποιήσουν σιγά-σιγά ότι έχουν την ευθύνη για αυτή την κατάσταση».
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ