2015-02-12 13:14:20
Φωτογραφία για ΣΤΟ ΠΑΓΩΜΕΝΟ ΝΟΒΓΚΟΡΟΝΤ ΓΙΑ ΤΟ «ΔΙΠΛΟ» ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΦΕΡΕΙ ΑΓΚΑΛΙΑ ΜΕ ΤΟ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ!
Σήμερα (18:30 - ΝovaSports2) ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει για την 7η αγωνιστική του Euroleague Top 16 στο παγωμένο Νόβγκοροντ την τοπική Νίζνι (2-4 μέχρι στιγμής) και ολοκληρώνει τις υποχρεώσεις του στον πρώτο γύρο της διοργάνωσης. 

Μία πιθανή νίκη θα φέρει το Θρύλο αγκαλιά με την κατάληψη μίας εκ των δύο πρώτων θέσεων του ομίλου και το πλεονέκτημα έδρας στα play offs που όλοι ξέρουμε πόσο σημαντικό είναι, αφού θα έχει ολοκληρώσει τον πρώτο γύρο με ρεκόρ 6-1! 

Το παιχνίδι μόνο εύκολο δε μπορεί να χαρακτηριστεί και κανείς δεν ξεχνάει στον Ολυμπιακό την συντριβή της Εφές στο συγκεκριμένο γήπεδο πριν μερικές εβδομάδες με 109-90! Ένας ακόμη λόγος να φύγει ο Ολυμπιακός με το διπλό από εκεί που γνώρισε την ήττα μία από τις ομάδες που τον κυνηγούν στη βαθμολογία και είναι μάλιστα η μοναδική που τον έχει νικήσει στο Top 16... Από την άλλη ο αγώνας είναι πολύ σημαντικός και για τη Νίζνι, αν θέλει να διεκδικήσει κάτι καλύτερο στη συνέχεια... Με ήττα, μάλλον βγαίνει από τον χορό.


Στα αγωνιστικά, ο Γιάννης Σφαιρόπουλος δε θα έχει και πάλι στη διάθεσή του τους γνωστούς Παπαπέτρου και Αγραβάνη, ενώ κανονικά στη διάθεση του ερυθρόλευκου κόουτς έχει τεθεί ο Μπρεντ Πέτγουεϊ που ξεπέρασε (προσωρινά;) το πρόβλημα στη μέση που τον ταλαιπωρούσε.

Η Νίζνι παίζει ομαδικό και... επιθετικό μπάσκετ, έχει παίκτες που κάνουν τη διαφορά και θέλουν μεγάλη προσοχή. Πρώτος και καλύτερος ο Τέιλορ Ρότσεστι που οργανώνει εκπληκτικά την ομάδα του, ενώ στη μέρα του είναι και τρομερός σκόρερ που μπορεί να σε "σκοτώσει". Ο συγκεκριμένος παίκτης δε πρέπει να πάρει ανάσα σήμερα... Αν "αποκοπεί" από το σύνολο, οι πιθανότητες του Ολυμπιακού για την πολυπόθητη νίκη θ'αυξηθούν κατακόρυφα Μεγάλη προσοχή θέλουν επίσης οι Κίνσεϊ και Τόμπκινς, αλλά και το... θωρηκτό της Νίζνι, ο Παραχούσκι.

Υ.Γ : Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Ολυμπιακός περιμένει από τον μάνατζερ του Τσαϊρέλη να βρει την άκρη με την Τενερίφη. Αν αυτό συμβεί ο Τσαϊρέλης θα ντυθέι στα ερυθρόλευκα με συνοπτικές διαδικασίες, όσο και αν ο Σφαιρόπουλος έλεγε ότι ο  Ολυμπιακός δε θα πάρει κάποιον παίκτη...
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ