2015-02-13 10:07:53
Φωτογραφία για Οργανωμένοι... οι τρεις με τα καλάσνικοφ
Συνεχίζονται οι έρευνες τις αστυνομίας για τον εντοπισμό των τριών ληστών με τα καλάσνικοφ που χθες αναστάτωσαν το Ηράκλειο Οι αστυνομικοί θέλουν να φτάσουν το γρηγορότερο στον εντοπισμό των ληστών πριν "ξαναχτυπήσουν".

Οι έρευνες έχουν στραφεί στο αυτοκίνητο το οποίο χρησιμοποίησαν οι τρεις. Πρόκειται για ένα Peugeot 206 το οποίο είχε κλαπεί πριν από λίγες μέρες από το Γάζι.

Ο ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου είχε σταματήσει σε ένα περίπτερο στην περιοχή για να αγοράσει τσιγάρα, όταν ένας άνδρας υπό την απειλή όπλου του έκλεψε το αυτοκίνητο.

Το περιστατικό είχε προβληματίσει τις αρχές, ωστόσο η έρευνα δεν είχε οδηγήσει σε κάποια κατεύθυνση.

Οι τρεις ένοπλοι αρχικά αποπειράθηκαν να ληστέψουν κοσμηματοπωλείο στην οδό Κονδυλάκη, αλλά ο ιδιοκτήτης πρόλαβε και κατέβασε τα προστατευτικά ρολά.

Οι δράστες όμως δεν πτοήθηκαν και με περίσσιο θράσος, παρά το γεγονός πως είχε ειδοποιηθεί η αστυνομία, χτύπησαν δύο σούπερ μάρκετ και ένα Βενζινάδικο.

Στο πρώτο σούπερ μάρκετ στο Μασταμπά, σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, απέσπασαν περίπου 4.500 ευρώ, ενώ από το δεύτερο στο Γάζι η λεία τους ήταν 3.000 με 4.000 ευρώ.

Από το βενζινάδικο, σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πηγές, απέσπασαν περίπου 600 ευρώ.

Οι αστυνομικοί εξετάζουν προσεκτικά το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας τόσο του κοσμηματοπωλείου όσο και του σούπερ μάρκετ.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ