2015-02-13 12:34:18
Φωτογραφία για ΠΡΟΕΧΕΙ Ο ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ ΚΑΙ Η ΗΡΕΜΙΑ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΠΡΙΝ ΤΟ... ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ-«ΒΟΥΝΟ»
Ο Ολυμπιακός καλείται να αφήσει άμεσα πίσω του την απογοήτευση και τον εκνευρισμό που έχει προκαλέσει η εμφάνιση και η ισοπαλία στην αναμέτρηση του Κυπέλλου με την ΑΕΚ και να προετοιμαστεί με ηρεμία και αποφασιστικότητα για το πρόγραμμα-«βουνό» που ακολουθεί μέσα σε ένα δεκαπενθήμερο, με τα δύο ματς κόντρα στην Ντνίπρο, την αναμέτρηση στη Λεωφόρο, το δύσκολο παιχνίδι με τον Αστέρα και τη ρεβάνς με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.

Για τον Περέιρα προέχει να ξεπεράσει η ομάδα χωρίς προβλήματα το ματς του Σαββάτου με τον Εργοτέλη στο Καραϊσκάκη, καθώς, πέραν του ενισχυμένου στις μεταγραφές αντίπαλου, οι ερυθρόλευκοι θα πρέπει να αντιμετωπίσουν και το... κλίμα που έχει διαμορφώσει η αναμέτρηση της περασμένης Τετάρτης.

Ο Πορτογάλος τεχνικός, όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει, εξήγησε την άποψή του για την ανάγκη του rotation και της ξεκούρασης βασικών παικτών για τα ματς που έρχονται, αλλά πλέον πρώτιστος στόχος του είναι η επιστροφή στις νίκες και η αποφυγή περαιτέρω εμποδίων στο ψυχολογικό κομμάτι ενόψει των κρίσιμων αγώνων που ακολουθούν.

Διότι ο Ολυμπιακός θέλει την πρόκριση στην Ευρώπη και τη διαφορά ασφαλείας στο πρωτάθλημα, όπως και την... απάντηση στο Κύπελλο μέσα στο ΟΑΚΑ, αλλά αν στραβοπατήσει με τον Εργοτέλη θα πρέπει μετά να μαζεύει τα ασυμμάζευτα...
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ