2015-02-14 02:34:06
Φωτογραφία για Αυτόν τον προπονητή έχει έτοιμο ο Ιβάν
Την ώρα που ακούγονται πολλά σενάρια για τον αντικαταστάτη του Αναστασιάδη στον ΠΑΟΚ, ο Σαββίδης αποφάσισε... τον Έλληνα τεχνικό που θα προτείνει. Σε ποιον και γιατί;

Λοιπόν, επειδή πολλά γράφονται τις τελευταίες ώρες για το μέλλον του Άγγελου Αναστασιάδη, να ξέρετε ότι ο Ιβάν Σαββίδης δεν ασχολείται, στην παρούσα φάση τουλάχιστον, με το θέμα του προπονητή στον ΠΑΟΚ.

Αντίθετα, έχει στο μυαλό του τι θα γίνει στον πάγκο άλλης ομάδας της Σούπερ Λίγκας, η οποία φλερτάρει με αλλαγή στην τεχνική ηγεσία, αν και εφόσον δεν καταφέρει αυτή την αγωνιστική να πάρει θετικό αποτέλεσμα στην έδρα που δοκιμάζεται.

Πρόκειται για τη Βέροια που την Κυριακή παίζει στη Λιβαδειά κόντρα στην τοπική ομάδα και σε περίπτωση που δεν τα καταφέρει θα πυκνώσουν επικίνδυνα τα μαύρα σύννεφα πάνω από τον πάγκο του Κάρλος Γκρανέρο.

Αν, λοιπόν, η Βασίλισσα προχωρήσει σε αντικατάσταση προπονητή, όπως έντονα φημολογείται, ο Ιβάν Σαββίδης έχει έτοιμη λύση να προτείνει στο αφεντικό της ομάδας, Θεόδωρο Καρυπίδη, με τον οποίο διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις. Ποιος είναι αυτός;


Όπως αναφέρουν πληροφορίες από τη Θεσσαλονίκη, ο Γιώργος Γεωργιάδης θα μπορούσε να διαδεχθεί τον Γκρανέρο στον πάγκο της Βέροιας με τις ...ευλογίες τόσο του Σαββίδη όσο και του Βρύζα.

Ο Έλληνας τεχνικός αποχωρώντας πέρυσι από τον "ασπρόμαυρο" πάγκο αρνήθηκε να αναλάβει κάποιο πόστο στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ γιατί ήθελε να συνεχίσει την προπονητική. Έτσι φαίνεται ότι έφτασε η στιγμή που περίμενε, να αναλάβει δηλαδή ομάδα της Σούπερ Λίγκας έχοντας ...προξενητή τον ιδιοκτήτη του ΠΑΟΚ.

Βέβαια, για να υλοποιηθεί το συγκεκριμένο σενάριο θα πρέπει να έχει θετική γνώμη για τον Γ.Χ. και ο Καρυπίδης, αν και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι εκτιμάει τις τεχνικές ικανότητες του πρώην ομοσπονδιακού στην Εθνική Νέων και Ελπίδων.
Πηγή
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ