2015-02-14 10:20:17
Φωτογραφία για Απορίες αναγνώστη για τη διενέργεια διαγωνισμών στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Γ. Γεννημάτας
Αγαπητό tromaktiko, εύλογες απορίες δημιουργεί και πάλι, μόλις δυο εβδομάδες μετά την διενέργεια των εκλογών και την... ανάδειξη της νέας μας κυβέρνησης, η επαναληπτική προκήρυξη κατάθεσης προσφορών, όσον αφορά την διαδικασία διενέργειας διαγωνισμού χώρων κυλικείου στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Γ. Γεννημάτας.

Εν μέσω προεκλογικής περιόδου, η Διοίκηση του Νοσοκομείου είχε αποσύρει τελικά την διακηρυχθείσα – μετά βαΐων και κλάδων – διαδικασία διαγωνισμού για δύο (2) θέσεις κυλικείου εντός του Νοσοκομείου, αφού, παρά τις προβλέψεις και τις προσδοκίες της σχετικά με το πλήθος και την ποιότητα των ενδιαφερομένων, τελικά αυτές δεν ευοδώθηκαν.

Τελικά προ λίγων ημερών η Διοίκηση, μέσω του Τμήματος Προμηθειών, αποφάσισε να επαναφέρει τον διαγωνισμό. Το αξιοπερίεργο είναι ότι τόσο η επίσημη νομική υπηρεσία του Νοσοκομείου όσο και η αρμόδια τεχνική υπηρεσία, από την πρώτη στιγμή, έχουν εκφράσει τις αμφιβολίες τους και την άρνησή τους να αναμειχθούν σ’ αυτή τη διαδικασία. Για το λόγο αυτό και η Διοίκηση επιχειρεί την ολοκλήρωση της όλης διαδικασίας, στηριζόμενη σε εξωτερικούς συνεργάτες, στους οποίους έχει κυριολεκτικά εκχωρήσει την όλη διαδικασία.


Απορία υπάρχει και στο κατά πόσον το Διοικητικό Συμβούλιο του Νοσοκομείου έχει πλήρη γνώση όσον αφορά την όλη διαδικασία, ειδικά αφού θα κληθεί να επικυρώσει και να υπογράψει τις ανωτέρω ενέργειες. Απορίες τέλος δημιουργούνται και στους αναπήρους - κατόχους αδειών λειτουργίας των δύο ήδη υπαρχόντων κυλικείων, οι οποίοι ακόμη αναμένουν από τα αρμόδια διοικητικά όργανα του Νοσοκομείου κάποια απάντηση σε αιτήματά τους σχετικά με την όλη διαδικασία.

Αναγνώστης
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ