2015-02-14 12:04:05
Φωτογραφία για Τετ α τετ Μέρκελ - Σόιμπλε με θέμα την Ελλάδα
Συνεργασία θα έχουν σήμερα Σάββατο η καγκελάριος της Γερμανίας Άνγκελα Μέρκελ με... τον υπουργό Οικονομικών της χώρας Βόλφγκανγκ Σόιμπλε.

Αντικείμενο της συνάντησής τους θα είναι οι διαπραγματεύσεις της Ελλάδας με την ευρωζώνη για το θέμα του ελληνικού χρέους.

Νωρίτερα, ο εκπρόσωπος του γερμανικού υπουργείου Οικονομικών είχε στείλει τα δικά του μηνύματα στην Ελλάδα, λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Ευχαρίστως να σταματήσουμε να το αποκαλούμε 'τρόικα', αλλά οι τρεις θεσμοί θα πρέπει να συνεχίσουν τον εποπτικό τους ρόλο στην Ελλάδα.

» Από σεβασμό προς τους έλληνες φίλους μας, στο εξής η τρόικα δεν θα λέγεται τρόικα» δήλωσε ο κ. Γιέγκερ.

Τη γνώμη του για τον Γιάννη Βαρουφάκη μετέφερε ο γερμανός ομόλογός του, μιλώντας στην Frankfurter Allgemeine Zeitung. «O Γιάννης Βαρουφάκης είναι ένας διάσημος οικονομολόγος» δήλωσε ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε ερωτηθείς για τον έλληνα υπουργό Οικονομικών.

«Είναι ένας διάσημος οικονομολόγος που είχε ασχοληθεί εκτενώς με θέματα της αποκαλούμενης ευρωκρίσης και δεν με νοιάζει αν φοράει το πουκάμισο πάνω ή κάτω από το παντελόνι, ή αν φοράει γραβάτα ή όχι» επισήμανε ο γερμανός υπουργός Οικονομικών. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ