2015-02-14 21:46:10
Φωτογραφία για ΟΤΑΝ ΜΠΗΚΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΓΙΝΕ... ΕΥΚΟΛΟ! ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ 3-0 *VIDEOS*
Ο Ολυμπιακός έχανε τη μία ευκαιρία μετά την άλλη, πριν έρθουν οι Ντουρμάζ και Φορτούνης (που μπήκαν αμφότεροι αλλαγή στο β’ μέρος) να τον... λυτρώσουν κόντρα στον Εργοτέλη και να γράψουν οι δυο τους το 3-0 επί των Κρητικών.

Οι ερυθρόλευκοι πάλευαν με τον... ίδιο τους τον ευατό χάνοντας σωρεία ευκαιριών, χωρίς όμως να βρίσκουν λύση κόντρα στην πολύ κλειστή άμυνα του Εργοτέλη.

Η λύτρωση ήρθε τελικά από δύο αλλαγές του Περέιρα. Ντουρμάζ (71’) και Φορτούνη (73’) καθάρισαν την υπόθεση... νίκη μέσα σ’ ένα τρίλεπτο κόντρα στους Κρητικούς και έδιωξαν τα... σύννεφα που είχαν αρχίσει να μαζεύονται πάνω από το «Γ. Καραϊσκάκης». Το τελικό 3-0 διαμορφώθηκε στις καθυστερήσεις, με το δεύτερο προσωπικό γκολ του Έλληνα μέσου.

Όσο για τον... Παπαπέτρου, έχασε όλες τις δύσκολες φάσεις που είχε να διαχειριστεί στην αναμέτρηση. Δεν υπέδειξε δύο καθαρά πέναλτι των ερυθρόλευκων σε ανατροπή του Χάρα και σε χέρι του Γκοκς και γενικά... φαινόταν να είναι αλλού!


Στα καθαρά αγωνιστικά Από την στιγμή που βρήκε ρυθμό ο Ολυμπιακός, κατέστησε σαφές και στον Εργοτέλη ότι δεν υπήρχε περίπτωση να φύγει ούτε καν με ισοπαλία από το γήπεδο! Δημιουργώντας (και χάνοντας) τη μια ευκαιρία πίσω από την άλλη, ήταν θέμα χρόνου πότε θα... "κάτσει" το γκολ και ίταν μπήκε το πρώτο... όλα έγιναν εύκολα μετά!

Η ομάδα του Ματζουράκη (ήταν στα επίσημα) είχε απουσίες αρκετών παικτών, αλλά και... έλλειψη αυτοπεποίθησης. Κλείστηκε από νωρίς πίσω, επιχειρώντας με κάθε τρόπο να κλείσει τους διαδρόμους προς την εστία του και με την πολύτιμη βοήθεια του Σαράναφ, αλλά και της τύχης τα κατάφερε τα πρώτα 45 λεπτά.

Το μόνο που άλλαξε στο δεύτερο ημίχρονο ήταν οι... εστίες! Ο Ολυμπιακός ενέτεινε κι άλλο την πίεσή του και έκλεισε τους Κρητικούς στο 1/3 του γηπέδου, πολιορκώντας την εστία τους. Οι ερυθρόλευκοι όμως δεν είχαν υπολογίσει την έλλειψη... ρέντας, αλλά και τον Σαράνοφ, ο οποίος ήταν πάντοτε σε ετοιμότητα στη σωρεία ευκαιριών των παικτών του Περέιρα.

Η λύτρωση άργησε, αλλά τελικά... ήρθε. Κι αυτό ουσιαστικά οφείλεται σε δύο ...παιδιά της αλλαγής! Ο Ντουρμάζ μπήκε στο ματς, αναστάτωσε ακόμα περισσότερο τον Εργοτέλη και μ' ένα ...εύκολο γκολ για την κλάση του άνοιξε το σκορ. Στην συνέχεια ανέλαβε δράση ο... Φορτούνης, που με ψύχραιμο πλασέ πέτυχε το δεύτερο γκολ των ερυθρόλευκων και με φαλτσαριστό σουτ το τελικό 3-0 στις καθυστερήσεις.

Δείτε από την κάμερα της Nova...

Το 1-0 του Ντουρμάζ ΕΔΩ

Το 2-0 του Φορτούνη ΕΔΩ

Το 3-0 του Φορτούνη ΣΕ ΛΙΓΟ...
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
-Circuits-: AppStore free today (iPad)
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
-Circuits-: AppStore free today (iPad)
Απαράδεκτη η pizza hut...
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Απαράδεκτη η pizza hut...
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ