2015-02-14 22:54:05
Φωτογραφία για Έκλεβαν πορτοφόλια σε εμπορικό κέντρο στο Μαρούσι
Χειροπέδες πέρασαν οι αστυνομικοί σε δύο Βουλγάρες, ηλικίας 15 και 33 ετών, που είχε ως στόχο... τα πορτοφόλια ανυποψίαστων πελατών σε εμπορικό κέντρο στο Μαρούσι. Η δράση των δύο νεαρών αλλοδαπών σταμάτησε το απόγευμα της Τετάρτης, οπότε και συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Τ.Α. Αμαρουσίου,ενώ λίγο νωρίτερα είχαν αφαιρέσει το πορτοφόλι από πελάτισσα καταστήματος εμπορικού κέντρου στο Μαρούσι.

Όπως προέκυψε από την έρευνα, οι συλληφθείσες διέπρατταν συστηματικά κλοπές πορτοφολιών από γυναίκες και άνδρες, πελάτες καταστημάτων εμπορικού κέντρου και συγκεκριμένα το τελευταίο δίμηνο έχουν διαπράξει 14 κλοπές πορτοφολιών σε εμπορικό κέντρο του Αμαρουσίου.

Στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τα χρηματικά ποσά των 355 ευρώ, των 9 δολαρίων και των 20 λιρών Τουρκίας και δύο κινητά τηλέφωνα.

Σημειώνεται ότι η 33χρονη είχε συλληφθεί και κατά το παρελθόν για κλοπές πορτοφολιών από επιβάτες Μέσων Μαζικής Μεταφοράς.

Οι συλληφθείσες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθήνας, ενώ ερευνάται η συμμετοχή τους και σε άλλα παρόμοια αδικήματα.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ