2015-02-15 09:35:06
Φωτογραφία για ΤΡΙΠΛΕΤΑ... «ΦΩΤΙΑ» ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΡΥΛΟ!
Ο Ολυμπιακός δυσκολεύτηκε στο ματς με τον Εργοτέλη (αν και έφτιαξε πολλές φάσεις), αλλά πήρε τη νίκη κόντρα στο... πούλμαν των Λρητικών και τώρα έχει μπροστά του τρία ματς-φωτιά σε Ευρώπη και Ελλάδα.

Η νίκη (3-0) επί του Εργοτέλη ήρθε, στο θεωρητικά πιο εύκολο από τα παιχνίδια που θα δώσει ο Ολυμπιακός αυτόν τον μήνα, καθώς όπως έχει ειπωθεί αρκετά τον τελευταίο καιρό, ο Φεβρουάριος θα είναι πολύ δύσκολος για τους ερυθρόλευκους και ειδικά αυτό το δεκαήμερο που ακολουθεί. Μπορεί να του δώσει πρόκριση στην Ευρώπη, αλλά και πρωτάθλημα και οι παίκτες του Περέιρα θα παλέχουν και για τα δυο!

Από σήμερα η προσοχή στρέφεται στην πρώτη αναμέτρηση με την Ντνίπρο για τη δεύτερη φάση του Europa League, που είναι προγραμματισμένο για την Πέμπτη (19/2, 15:00) στο Κίεβο. Τρεις ημέρες μετά υπάρχει το ματς με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο και αν οι «πράσινοι» επικρατήσουν του ΟΦΗ, τότε η μεταξύ τους διαφορά θα είναι στους έξι βαθμούς και ενδεχόμενη ήττα των Πειραιώτων θα την ψαλιδίσει στους τρεις, βάζοντας... «φωτιά» στην κορυφή και την ομάδα σε πίεση, κάτι που δεν θα επιτρέψουν οι ερυθρόλευκοι. Σε περίπτωση ισοπαλίας ή νίκης, οι παίκτες του Περέιρα θα έχουν βγάλει τα δύσκολα ματς, έχοντας σε απόσταση ασφαλείας τους διώκτες τους.


Τέσσερις ημέρες μετά το «Απόστολος Νικολαΐδης» υπάρχει η ρεβάνς με τους Ουκρανούς στο Καραϊσκάκη, που θα κρίνει το μέλλον του Ολυμπιακού στη διοργάνωση.

Μήτρογλου, Μασουακού, Σιόβας και Εντινγκά δεν έπαιξαν χθες και ξεκουράστηκαν ενόψει της δύσκολης συνέχειας.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ