2015-02-15 10:04:05
Φωτογραφία για ΤΕΣΣΕΡΙΣ... ΓΝΩΣΤΕΣ ΤΗΣ ΝΤΝΙΠΡΟ ΣΥΜΒΟΥΛΕΟΥΝ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ
Όλεγκ Προτάσοφ, Γιάννης Χριστόπουλος, Σίλβα Κλέιτον και Παναγιώτης Λαγός γνωρίζουν καλά τη Ντνίπρο και μιλάνε ενόψει των αναμετρήσεών της με τον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά, όσα είπαν στη Real News:

Όλεγκ Προτάσοφ: «Μπροστά έχουν ποιότητα, με δύο πολύ καλούς επιθετικούς, ενώ γενικότερα είναι μια ισορροπημένη ομάδα. Εκείνος που χρειάζεται μεγαλύτερη προσοχή είναι ο Γεβχέν Κονοπλιάνκα. Ήταν να φύγει για άλλη ομάδα τώρα τον χειμώνα, αλλά τελικά φαίνεται πως θα μείνει τουλάχιστον έως το καλοκαίρι. Είναι ο ηγέτης τους. Πιστεύω πως θα περάσει εκείνος που θα προετοιμαστεί καλύτερα. Ναι μεν ο Ολυμπιακός έχει το πάνω χέρι για την πρόκριση, αλλά θα χρειαστεί να προσέξει πολύ».

Γιάννης Χριστόπουλος: «Πρόκειται για μια δυνατή ομάδα με παίκτες που τρέχουν πολύ από την άμυνα στην επίθεση και το αντίστροφο, ενώ διαθέτει και μερικές εξαιρετικές μονάδες. Όμως είναι εκτός ρυθμού από τις 30 Νοεμβρίου, αφού το πρωτάθλημα έχει διακοπεί, γεγονός που μπορεί να αποδειχθεί μεγάλο πλεονέκτημα για τον Ολυμπιακό».


Σίλβα Κλέιτον: «Από τη μέση και μπροστά είναι πολύ γεροί, όμως εύχομαι ειλικρινά να προκριθεί ο Ολυμπιακός, ώστε να κερδίσει κι άλλους βαθμούς το ελληνικό ποδόσφαιρο. Πάντως, οι παίκτες του θα πρέπει να παίξουν πολύ δυνατά και στα δύο παιχνίδια, αφού οι Ουκρανοί δεν επηρεάζονται από έδρες».

Παναγιώτης Λαγός: «Πρόκειται για σκληροτράχηλη ομάδα, η οποία μάχεται μέχρι τέλους και δεν την προσπερνάς εύκολα. Ωστόσο, αν και περιμένω δυνατές αναμετρήσεις τόσο στην Ουκρανία όσο και στο Φάληρο, νομίζω ότι ο Ολυμπιακός έχει περισσότερες ευρωπαϊκές παραστάσεις και βρίσκεται πιο κοντά στην πρόκριση».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ