2015-02-15 13:54:13
Φωτογραφία για ΜΕ ΧΟΡΗΓΙΑ ΤΗΣ ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ... ΣΕ ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΟΥΣ ΡΥΘΜΟΥΣ Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ! *ΒΙΝΤΕΟ*
Με χορηγία της ΠΑΕ Ολυμπιακός, ξεκίνησαν οι αποκριάτικες εκδηλώσεις του Δήμου Πειραιά!

Με πολλά παιδικά χαμόγελα γέμισε η πλατεία Κοραή στην Αποκριάτικη εκδήλωση που διοργάνωσε ο Δήμος Πειραιά, σε συνεργασία με την ΠΑΕ Ολυμπιακός. Τα παιδιά διασκέδασαν με μουσικοκινητικά και διαδραστικά παιχνίδια, ταχυδακτυλουργικά κόλπα, θεατρικές δραστηριότητες, Face painting ενώ στο Εργαστήριο Μάσκας οι μικροί επισκέπτες έφτιαξαν τη δική τους αποκριάτικη μάσκα!

Εκτός από τα μικρά παιδιά που διασκέδασαν με την ψυχή τους, την τιμητική τους είχαν και οι ερωτευμένοι οι οποίοι έβγαλαν selfie φωτογραφίες μπροστά από το κατακόκκινο "δέντρο της αγάπης''. Η Φιλαρμονική του Δήμου έβαλε σε αποκριάτικους ρυθμούς μικρούς και μεγάλους.

Ακόμα, οι εκδηλώσεις για τις Απόκριες, που είναι μια δωρεά της ΠΑΕ Ολυμπιακός θα συνεχιστούν με αμείωτο ρυθμό. Συγκεκριμένα, το Σαββατοκύριακο 21-22 Φεβρουαρίου στις πλατείες Κοραή, Θεμιστοκλή, Αγίων Αναργύρων και πλατεία Καραϊσκάκη στο Νέο Φάληρο θα γεμίσουν με φουσκωτά παιχνίδια, Facepainting, Mπαλονοκατασκευές, Μάγο, Ξυλοπόδαρο και πλήθος δραστηριοτήτων που θα ενθουσιάσουν τα παιδιά.

Πολλοί Πειραιώτες μαζί με τα παιδιά τους διασκέδασαν με την ψυχή τους. Αξίζει να σημειωθεί πως οι Αποκριάτικες εκδηλώσεις του Δήμου είναι δωρεά της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ και όλες οι εκδηλώσεις είναι δωρεάν για όλους τους πολίτες.

Παρακολουθήστε το video με τις αποκριάτικες εκδηλώσεις του Δήμου Πειραιώς:
olympiacos-blog
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ