2015-02-16 07:19:06
Φωτογραφία για Κατακόρυφη αύξηση στην κατανάλωση πετρελαίου στο Ηράκλειο
Κατακόρυφα έχει αυξηθεί η κατανάλωση πετρελαίου θέρμανσης στο Ηράκλειο, καθώς... τα ακραία καιρικά φαινόμενα που εκδηλώθηκαν στο νησί ώθησαν τους καταναλωτές να σπεύσουν να προμηθευτούν πετρέλαιο.

Η κατανάλωση σε σχέση με την αντίστοιχη περίοδο πέρυσι ακολουθεί ανοδική τροχιά κατά 30% μία εξέλιξη που έχει προκαλέσει την ικανοποίηση των πρατηριούχων υγρών καυσίμων.

Μετά από μία μακρά περίοδο με κύριο χαρακτηριστικό την παρατεμένη ύφεση ο τζίρος των πρατηριούχων έχει αυξηθεί. Οι επιχειρηματίες προσδοκούν το θετικό κλίμα που έχει διαμορφωθεί να διατηρηθεί μέχρι και τις αρχές Μαρτίου.

Οι παράγοντες στους οποίους οφείλεται η άνοδος της αγοραστικής κίνησης στο πετρέλαιο θέρμανσης είναι από την μία η ιδιαίτερα χαμηλή τιμή του και από την άλλη ο συνεχώς αυξανόμενος αριθμός των διακαιούχων για την επιδότηση πετρελαίου.

Ο μέσος όρος τώρα διάθεσης πετρελαίου θέρμανσης στο Ηράκλειο είναι τα 0.93 λεπτά το λίτρο και σύμφωνα με τις εκτιμήσεις στελεχών της αγοράς οι προσδοκίες είναι υψηλές όσον αφορά την περαιτέρω μείωση της τιμής τους πετρελαίου. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ