2015-02-16 11:04:29
Φωτογραφία για Πάτρα: 5 Σωφρονιστικοί για 800 κρατούμενους...
Μόνο στην Ελλάδα μπορεί να συμβαίνει αυτό Σωφρονιστικό Κατάστημα βαρυποινιτών, να φυλάσσεται στην νυχτερινή βάρδια μόνο από 5 άτομα, επειδή η προηγούμενη ηγεσία του υπουργείου Δικαιοσύνης με ΦΕΚ, αποφάσισε για το πρώτο εξάμηνο του 2015, να κάνει οικονομία στα κρατικά έξοδα και να μειώσει τα νυχτερινά των σωφρονιστικών υπαλλήλων του Αγίου Στεφάνου Πατρών, ώστε να κερδίσει μόλις 20 ευρώ.

Αυτό όμως προκάλεσε την μείωση του προσωπικού στον αριθμό μόλις των 5 ατόμων κάθε βράδυ, τα οποία καλούνται με κίνδυνο πλέον της ζωής τους να τα φέρουν «βόλτα» με 800 κρατούμενος.

«Αν και με αυτό η κοινωνία και κυρίως η πολιτεία δεν μεριμνήσει για εμάς και την προστασία όλων μας, τότε δεν ξέρουμε τι πρέπει να γίνει για να ληφθούν μέτρα», δήλωσε στο «patrastimes.gr», ο πρόεδρος των Σωφρονιστικών υπαλλήλων, Κώστας Παπούλιας, υπενθυμίζοντας ότι οι 2 από τους 3 σημερινούς βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στο νομό έχουν επισκεφθεί κατ΄επανάληψη τις φυλακές, έχουν καταγράψει και προβλήματα και ήρθε η ώρα να αλλάξουν τα δεδομένα, προτού θρηνήσουμε εργαζόμενο. Ο κίνδυνος είναι ορατός.»
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Προσοχή στον πρωινό εσπρέσο!
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Προσοχή στον πρωινό εσπρέσο!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ