2015-02-17 07:37:06
Φωτογραφία για Η Συγκλονιστική αντίδραση αυτού του άνδρα όταν ακούει το τελευταίο ηχητικό μήνυμα της συζύγου του… [video]
Δείτε την αντίδραση αυτού του άνδρα στο τελευταίο ηχητικό μήνυμα της συζύγου του Θα συγκινηθείτε πολύ.

Ο κύριος Stan Beaton έχασε την σύντροφο της ζωής του, Ruby το 2003.Το Δεκέμβρη του 2013, ένα άλλο χτύπημα ήρθε για αυτόν, όταν το τελευταίο ηχητικό μήνυμα που είχε στο κινητό από την σύζυγό του λίγο καιρό πριν φύγει από τη ζωή διεγράφη ως μέρος της αναβάθμισης που έκανε η εταιρεία κινητής τηλεφωνίας και πάροχός του, Virgin Moblie.

Όπως πιθανόν φαντάζεστε, το πλήγμα για τον άνθρωπο αυτόν ήταν ισχυρότατο αφού ήταν ότι πιο πρόσφατο είχε αφήσει για αυτόν η αγαπημένη του σύντροφος. Για πολλά χρόνια ο ηλικιωμένος άνδρας διατηρούσε τον ίδιο πάροχο τηλεφωνίας και απέφυγε να κάνει οτιδήποτε θα προκαλούσε απώλεια της ηχογράφησης του μηνύματος που είχε από την γυναίκα του.

Βλέποντας τη θλίψη του Beaton οι οικείοι του φρόντισαν να πληροφορήσουν την εταιρεία Virgin Mobile για το συμβάν και να ζητήσουν τη βοήθειά της για να διορθώσουν το πρόβλημα. Μια ομάδα ειδικών της εταιρείας στρώθηκε στη δουλειά για να επαναφέρει το ηχητικό μήνυμα της συζύγου του.


Τα λόγια δεν φτάνουν να περιγράψουν τις σκηνές που θα δείτε στο βίντεο που έπεται.

Μια απίστευτη και φορτισμένη συναισθηματικά αντίδραση! Ένα μεγάλο μπράβο σε αυτή την ομάδα που κατάφερε να επαναφέρει το χαμόγελο στο πρόσωπο αυτού του ηλικιωμένου άνδρα.

Είναι εξαιρετικά αισιόδοξο να βλέπουμε τέτοιες αντιδράσεις ποσό μάλλον όταν αυτές προέρχονται από κολοσσιαίες εταιρείες όπως η Virgin Mobile. Tromaktiko
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ