2015-02-17 09:52:20
Φωτογραφία για Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΗΣ... ΑΝΑΛΥΕΙ ΤΟΝ ΤΣΑΪΡΕΛΗ
Ο Βαγγέλης Αλεξανδρής «συστήνει» μέσω της «SportDay» το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα του μπασκετικού Ολυμπιακού, Μιχάλη Τσαϊρέλη.

«Δουλεύει… υπερβολικά», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Ένας από τους προπονητές που ξέρουν πολύ καλά το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού, Μιχάλη Τσαϊρέλη, είναι ο Βαγγέλης Αλεξανδρής, ο οποίος ανέλυσε τα αγωνιστικά χαρακτηριστικά του 26χρονου φόργουορντ, ενώ οι δύο τους είχαν συνεργαστεί στην ΑΕΛ. Ο Έλληνας τεχνικός τόνισε ότι έχει κάνει μεγάλη πρόοδο ο πρώην παίκτης των ΠΑΟΚ, Άρη και στάθηκε στη διάθεση για δουλειά που δείχνει.

«Τον γνωρίζω τον Μιχάλη, από τότε που έπαιζε στο εφηβικό του Απόλλωνα Καλαμαριάς. Τον είχε αποκτήσει ο Άρης και εγώ τον ζήτησα ως δανεικό στη Λάρισα, στην ΑΕΛ, όπου ήμουν τότε προπονητής. Του εμπιστεύτηκα μία θέση, γιατί το άξιζε. Είναι παιδί, που δουλεύει υπερβολικά, που αγαπάει το γήπεδο, που δεν φεύγει από αυτό, αν δεν ολοκληρώσει, όχι απλά την προπόνηση, αλλά και τα επιπλέον πράγματα, που θέλει να κάνει. Θα βρεθεί στο γήπεδο μισή ή μία ώρα πριν από την προπόνηση και περίπου το ίδιο μετά το τέλος αυτής» είπε ο Αλεξανδρής και συνέχισε: 


«Έχει κάνει μεγάλη πρόοδο. Η γνώση, που απέκτησε, λειτούργησε συσσωρευτικά. Το περίμενα ότι θα κάνει αυτό το ξεπέταγμα».

Ο Τσαϊρέλης με ύψος κοντά στα 2.06 δεν είναι ιδιαίτερα ογκώδης. Ο Αλεξανδρής είχε απάντηση σε αυτό: «Είναι λιγνός και ψηλός, αλλά είναι πολύ δυνατός. Είναι πολύ γρήγορος, είναι «μανούλα» για το τρανζίσιον παιχνίδι. Δουλεύει και τα δύο χέρια και το βασικότερο είναι ότι έχει μεγάλη βελτίωση στο μακρινό σουτ. Παλιότερα ήταν πολύ αργός στην εκτέλεση, αλλά πλέον το έχει φτιάξει πολύ αυτό».

Ο Βαγγέλης Αλεξανδρής θεωρεί ότι η επιλογή του μέχρι πρότινος παίκτη της Τενερίφης αποτελεί μια από τις καλύτερες (τη δεδομένη στιγμή) για τους «ερυθρόλευκους».

«Είναι μία από τις καλύτερες λύσεις για τις θέσεις των ψηλών, που θα μπορούσε να βρει ο Ολυμπιακός τη δεδομένη χρονική περίοδο. Ο Τσαϊρέλης είναι παιδί, στον οποίο αρέσουν οι προκλήσεις, τις οποίες και έχει αντιμετωπίσει σωστά μέχρι στιγμής», σχολίασε και έκλεισε, κάνοντας λόγο για τα αρνητικά της συγκεκριμένης προσθήκης.

«Όλοι οι παίκτες έχουν. Το βασικότερο για τον Τσαϊρέλη είναι ότι δεν έχει αγωνιστεί στην Ευρωλίγκα και επομένως πρέπει να τον δούμε στις κόντρες του με την αφρόκρεμα της Ευρώπης».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
«ATHENAE DELENDA EST»
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
«ATHENAE DELENDA EST»
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ