2015-02-17 10:11:58
Φωτογραφία για Το LADA Vesta TC1 για πρώτη φορά στην πίστα (video)
Την περασμένη εβδομάδα, η LADA SPORT ROSNEFT ξεκίνησε εντατικό πρόγραμμα δοκιμών με το ολοκαίνουργιο LADA Vesta TC1, το οποίο αντικαθιστά το μοντέλο LADA Granta στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Αυτοκινήτων Τουρισμού της FIA (WTCC).

Και οι τρεις οδηγοί του Ρώσου κατασκευαστή - Rob Huff, James Thompson και Mikhail Kozlovskiy - έφθασαν στην τεχνική βάση της ομάδας στο Circuit de Nevers στο Magny-Cours της Γαλλίας, για να δοκιμάσουν το Vesta πριν από τον πρώτο Γύρο του WTCC στην Αργεντινή (6-8 Μαρτίου).

Στα μέσα Ιανουαρίου, η ομάδα διεξήγαγε εξαντλητικές δοκιμές στον νέο – κατασκευασμένο από την ORECA – κινητήρα των 380bhp, και η εξέλιξή του του θα συνεχιστεί αυτή την εβδομάδα.

Το LADA Vesta TC1 είναι ένα state-of-the-art αγωνιστικό αυτοκίνητο και βασίζεται στο μοντέλο LADA Vesta, το οποίο θα τεθεί σε μαζική παραγωγή τον Σεπτέμβριο του 2015.

Victor Shapovalov, επικεφαλής της ομάδας LADA SPORT ROSNEFT: "Το νέο αυτοκίνητο ανταποκρίνεται πλήρως στις προσδοκίες μας δεδομένου ότι αναπτύσσει Διαβάστε περισσότερα » autocarnet.blogspot.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ