2015-02-17 16:31:47
Φωτογραφία για Ο Τσίπρας ανακοινώνει τον υποψήφιο Πρόεδρο Δημοκρατίας - Live
Στη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ που θα ξεκινήσει στις 16.00 το απόγευμα στρέφονται όλα τα βλέμματα.

Κατά τη συνεδρίαση ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας θα ανακοινώσει τον υποψήφιο για την Προεδρία της Δημοκρατίας, ενώ για το θέμα του προεδρικού υποψηφίου γίνεται και συνεδρίαση της ΚΟ των Ανεξαρτήτων Ελλήνων.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο κ. Καμμένος θα ενημερώσει τα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής για όλες τις τρέχουσες εξελίξεις επί των οποίων θα γίνει συζήτηση.

Στις 16:00 θα ξεκινήσει η συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των ΑνΕλ, στη διάρκεια της οποίας θα τεθεί το θέμα του ονόματος του υποψηφίου για την Προεδρία της Δημοκρατίας.

Οι πληροφορίες, θέλουν τον Αλέξη Τσίπρα να έχει καταλήξει στην επιλογή του Έλληνα Επιτρόπου Δημήτρη Αβραμόπουλου, ωστόσο δεν αποκλείεται να γίνει ανατροπή την τελευταία στιγμή.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ενδεχομένως να έχει επιλεγεί ο Προκόπης Παυλόπουλος.


Η ονομαστική ψηφοφορία για την εκλογή του νέου πρόεδρου της Δημοκρατίας θα διεξαχθεί το απόγευμα της Τετάρτης στις 7:30 μ.μ. σύμφωνα με την ημερήσια διάταξη της βουλής.

Ωστόσο, η ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στην ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ αποκτά ξεχωριστό ενδιαφέρον λόγω των εξελίξεων στο θέμα της οικονομίας και της διαπραγμάτευσης με τους εταίρους, έπειτα από τη ρήξη που σημειώθηκε κατά το Eurogroup της Δευτέρας.

Η ελληνική κυβέρνηση βρίσκεται πλέον αντιμέτωπη με ένα τελεσίγραφο: «να ζητήσει παράταση του προγράμματος ως την Παρασκευή» όπως το διατύπωσε ρητά ο πρόεδρος του Eurgroup Γερούν Ντεϊσελμπλούμ μετά τη συνεδρίαση της ευρωομάδας στις Βρυξέλλες το βράδυ της Δευτέρας.

Από το Μαξίμου διαμηνύουν ότι η Αθήνα δεν πρόκειται να δεχθεί τελεσίγραφα, ενώ ο Αλέξης Τσίπρας έχει σειρά τηλεφωνικών επικοινωνιών με ευρωπαίους ηγέτες. Επίσης επικοινώνησε με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια, τον οποίο και θα συναντήσει την Τετάρτη το μεσημέρι στο Προεδρικό Μέγαρο.

Δείτε ζωντανά την ομιλία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα στη Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματος.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ