2015-02-17 19:35:08
Φωτογραφία για Πάτρα: Πόλεμος ανακοινώσεων στους πολύτεκνους για τα όσα συνέβησαν στην κοπή της πίτας
Απάντηση της Πολυτεκνικής Οργάνωσης Πατρών & Περιχώρων προς την ΑΣΠΕ αναφέρεται:

Το τελευταίο καιρό παρατηρείται μια έντονη δημόσια «κινητικότητα» εκ μέρους μια μικρής ομάδας πολυτέκνων που ΔΕΝ τίμησαν και ΔΕΝ εξέλεξαν οι πολύτεκνοι στις προηγούμενες εκλογές καθώς και μια επιστολή της ΑΣΠΕ που δημοσιεύτηκε στη τοπική εφημερίδα.

Λυπούμαστε σαν μια από τις μεγαλύτερες Οργανώσεις της περιοχής, μια Οργάνωση που εκπροσωπεί την μεγάλη και βαλλόμενη από τις μνημονιακές πολιτικές, οικογένεια των πολυτέκνων, που πρέπει να μπούμε στην ψυχοφθόρα και καθόλου χρήσιμη για τους πολύτεκνους διαδικασία απάντησης αλλά το κρίνουμε αναγκαίο.

Οι έλληνες και ακόμα περισσότερο οι πολύτεκνοι έχουν τόσα πολλά και δυσβάσταχτα προβλήματα που το τελευταίο που τους απασχολεί είναι «οι ευσεβείς πόθοι» κάποιων.

Ο χρόνος που επέλεξαν δεν είναι τυχαίος καθώς είναι σε εξέλιξη διαδικασίες Γενικής Συνέλευσης και εκλογών.


Άνθρωποι που απορρίπτονται διαχρονικά στην ύψιστη δημοκρατική στιγμή της κάλπης χρησιμοποιούν ότι άλλους θεμιτούς και αθέμιτους τρόπους για τις προσωπικές τους και μόνο φιλοδοξίες πυρπολώντας το πολυτεκνικό κίνημα.

Σε σχέση λοιπόν με την διαφωνία που έχουμε με την ΑΣΠΕ:

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ:

Ότι η ΑΣΠΕ από το έτος 2013 θέσπισε ένα νέο τρόπο συνδρομής, ο οποίος είχε μια σημαντική αδυναμία, χρέωνε τις οργανώσεις σύμφωνα με τα μέλη και όχι με τις θεωρήσεις.

Έτσι δημιουργήθηκε μια διαφορά καθώς το έτος 2013 θεωρήθηκαν περίπου 3.800 και η ΑΣΠΕ ζητούσε χρήματα για 8.500!

Στη συνέχεια για το έτος 2014 θεωρήθηκαν περίπου 3.500 έναντι 8.500 που «χρεώνει» η ΑΣΠΕ.

Οι αντιρρήσεις μας λοιπόν πιστεύουμε ότι δεν ήταν μόνο εύλογες αλλά και αντικειμενικές.

Στην Γενική Συνέλευση του 2014 (που αφορούσε το 2013) καταλήξαμε στην συμφωνία ενός ποσού.

Παρόλα αυτά όσα ποσά καταθέσαμε το 2014 αφορούσαν αντικαταβολή αγοράς ενσήμων 2014. Ως εκ τούτου το ποσό του έτους 2013 δεν μειωνόταν αλλά παρέμενε.

Στη Γενική Συνέλευση του 2015 (που αφορούσε το έτος 2014) προσήλθαμε με τον νομικό μας σύμβουλο και με το υπόλοιπο του 2013 το οποίο η ΑΣΠΕ δεν έκανε δεκτό.

Τότε κατέστη φανερή η πρόθεση της ΑΣΠΕ να έρθει σε ρήξη και να προχωρήσει σε διαδικασία διαγραφής με την αιτιολογία της «κατά 2 συνεχόμενα έτη μη συμμετοχή στην Γενική Συνέλευση»

Κι αναρωτιέται κανείς: Στην περσινή συμμετείχαμε και θέλουν να ακυρώσουν την συμμετοχή μας;

Στην φετινή δεν δέχτηκαν τα χρήματα ώστε να μην συμμετέχουμε και να θεωρηθεί δεύτερη απουσία.

Γιατί τόση βιασύνη και σπουδή για την διαγραφή μας 10-15 ημέρες πριν τις εκλογές;

‘Όταν μάλιστα έχουμε προχωρήσει ως οργάνωση σε νομικές διαδικασίες με τον νομικό σύμβουλο Και πρέπει να σημειώσουμε ότι όλες οι κινήσεις βασίζονται σε αποφάσεις του Διοικητικού Συμβουλίου στην πλειοψηφία της ομόφωνη.

Τέλος όσον αφορά στην κυρία Αναστασία Μανωλοπούλου:

H κ. Μανωλοπούλου πράγματι προτάθηκε από τον Πρόεδρο και το Δ.Σ της Οργάνωσής μας για εκπρόσωπος της ΑΣΠΕ.

Η Κα. Μανωλοπούλου τιμήθηκε και εκλέχθηκε από όλη την Ελλάδα (2η σε σταυρούς από τις Οργανώσεις της επαρχίας).

Στα 2 χρόνια παρουσίας της στην ΑΣΠΕ σεβάστηκε και την συνομοσπονδία και τους συναδέλφους της μέλη του Γενικού Συμβουλίου.

Μας ενημερώνει πάντα διεξοδικά μετά από κάθε γενικό συμβούλιο και λειτουργεί ως σήμερα συνολικά και όχι διασπαστικά με γνώμονα το δίκαιο και το λογικό. Ζήτησε να θεωρηθεί το 2013 έτος πιλοτικό για τον νέο τρόπο συνδρομών καθώς υπήρχαν ήδη κάρτες θεωρημένες ως το 2015 γεγονός που κατεδείκνυε ότι δεν θα θεωρηθούν για 2013,2014 2015 κι άρα δεν μπορούσαν να υπολογιστούν τουλάχιστον για αρχή «κατά κεφαλήν» συνδρομές.

Το Δεκέμβριο ενημέρωσε το Γενικό Συμβούλιο ότι θα γίνουν εκλογές έως τον Μάρτιο στην Οργάνωσή μας κι ως εκ τούτου καλύτερα η ΑΣΠΕ να περίμενε για 3 μήνες.

Στο προσεχές Γενικό Συμβούλιο της 21ης Φεβρουαρίου έχει τεθεί νούμερο 3 θέμα αυτό της Πάτρας με επιστολή της η κ. Μανωλοπούλου ζήτησε από τα μέλη του Γενικού Συμβουλίου την αναβολή του θέματος καθώς οι εκλογές είναι πλέον πολύ κοντά, σημειώνοντας ότι ο χρόνος που όλα αυτά συμβαίνουν (εκλογές) εντείνει την φημολογία για παρέμβαση της ΑΣΠΕ στα εσωτερικά της Οργάνωσης και ότι πια θα είναι δικαίωμα και υποχρέωση της όποιας νέας διοίκησης προκύψει από τις εκλογές να συμφωνήσει ή να έλθει σε ρήξη με την ΑΣΠΕ.

Αυτά τα λόγια απλά είναι η διαμάχη με την ΑΣΠΕ και αυτό είναι το ΧΡΕΟΣ και όποιος κατάλαβε – κατάλαβε!!!

Υ.Γ. Όσο για την επιστολή της μικρής ομάδας που συνεχίζει την φθοροποιό κατάσταση για το σύνολο των πολυτέκνων η απάντηση που μπορούμε να δώσουμε είναι ότι για άλλη μια φορά επαναλαμβάνεται κουραστικά μη έχοντας άλλη δουλειά να κάνει.

Δεν μπορούμε να απαντάμε στα ίδια ερωτήματα που θέτει κάθε χρόνο την ίδια μέρα. Άλλωστε είναι φανερό ότι λειτουργεί ως γραφείου τύπου της ΑΣΠΕ και μάλιστα με ιδιαίτερο ζήλο κοινοποιώντας την επιστολή της γεγονός που επιβεβαιώνει όσα παραπάνω αναφέραμε.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ