2015-02-17 21:44:57
Φωτογραφία για Με έχουν ταράξει στις ψεύτικες καταγγελίες και το κράτος δεν κάνει τίποτα
Αγαπητό Tromaktiko,

Κατά πρώτον να σας ευχαριστήσω που μας δίνεται την ελευθέρια του λογού Είμαι από επαρχία, το πρόβλημα μου, έχει να κάνει με μία γυναίκα , γειτόνισά μου , που για πολλούς λόγους , ακόμα και ψυχολογικούς , άλλα και πολίτικους , με έχει ταράξει στις ψευδής καταγγελίες . 

Σχεδόν καθημερινά βρίσκονται στο σπίτι μου ελεγκτικοί μηχανισμοί υπηρεσιών του κράτους γιατί αυτή μέρα νύχτα , με καταγγέλλει . Βέβαια δεν έχω κανένα πρόβλημα μίας και για τον λόγο που λέει αυτή ότι εξασκώ επάγγελμα δίχως τα απαραίτητα , μετά τους έλεγχους δεν υπάρχει τίποτα που να με εκθέτει και να με κατηγορεί . Είναι όμως ψυχοφθόρο, αφήσανε έναν αριθμό καταγγελιών , στο έλεος του κάθε προβληματικού , που για χιλιάδες λογούς , βγάζει την μαύρη ψυχή του μέσα από ένα τετραψήφιο αριθμό . 

Γιατί λοιπόν το κράτος δεν παίρνει μέτρα ώστε να σταματήσει η ύπουλη και ψεύτικη ρουφιανιά; Γιατί να μην είναι πλήρες επώνυμη μία καταγγελία, με όνομα με οδός, τηλ , κ.λ.π; Γιατί το ίδιο το σύστημα σου δίνει το δικαίωμα για ανώνυμη καταγγελία; Δηλαδή μπορεί να πάρει ο καθένας και να αρχίσει από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας να κατηγορεί έως και τον τελευταίο πολίτη , ακόμα και τον ελεγκτή που δέχτηκε την καταγγελία
. Μία κατάσταση που πρέπει να αποδείξεις ότι δεν είσαι ελέφαντας . Μάλλον κάτι πρέπει να αλλάξει εδώ . Το σύστημα δεν μπορεί να δουλεύει κατά αυτόν τον τρόπο που προώθησαν , ακόμα και διαφημιστηκά , οι προηγούμενες κυβερνήσεις. 

Θα παρακαλέσω λοιπόν τους υπευθύνους , να ελέγχουν λίγο τα δεδομένα αυτού που καταγγέλλει . Δεν γίνεται ένας άνθρωπος να καταγγέλλει κάθε φορά στο ίδιο σενάριο και κάποιος άλλος να ανέχεται αυτή την κατάσταση . Δεν γίνεται η μίση Ελλάδα να είναι παράνομοι μίας και οι καταγγελίες είναι εκατοντάδες καθημερινά . Ας τα ακούσουν λοιπόν οι υπεύθυνοι , γιατί ακόμα και με ψεύτικη ρουφιανιά , η Δημοκρατία , και η πίστη στο κράτος από έναν πολίτη που δέχεται όλη αυτή την λάσπη στα μούτρα του δεν είναι και ότι καλύτερο . 

Ας μην τους επιτρέπει καμία υπηρεσία να χρησιμοποιούν το σύστημα του δημοσίου για τα καπρίτσια τους . Και αν η καταγγελία είναι δις ψευδή να τον καλεί τον καταγγέλλων το ίδιο το κράτος και να πληρώνει ένα αντίτιμο πχ των 100 ευρώ διότι απασχόλησε άσκοπα το κράτος. Μονό τότε θα υπάρξουν αληθινές καταγγελίες και όχι ψεύτικές...

Ευχαριστώ για άλλη μία φορά αυτό το υπέροχο blog.

Αναγνώστης

Διαβάστε περισσότερες ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ στο tromaktiko με ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ!

Κάντε την δική σας καταγγελία στο tromaktiko στοΤΗΛΈΦΩΝΟ 6971 590 628 ή στο e-mail μας [email protected]
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ