2015-02-18 00:16:16
Φωτογραφία για ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ (17/2) ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΓΚΟΛ ΤΗΣ ΠΡΕΜΙΕΡΑΣ ΤΩΝ «16» ΤΟΥ CHAMPIONS LEAGUE *VIDEOS*
Δεν έβγαλε νικητή η... «μάχη» του Παρισιού όπου η Παρί Σεν Ζερμέν έμεινε στο ισόπαλο 1-1 με την Τσέλσι.

Όλα ανοιχτά έμειναν στο ζευγάρι ανάμεσα σε Παρί Σεν Ζερμέν και Τσέλσι μετά το ισόπαλο αποτέλεσμα ανάμεσά τους στο «Παρκ ντε Πρενς». Με αυτό το αποτέλεσμα και οι δύο ομάδες διατήρησαν ακέραιες τις ελπίδες τους για πρόκριση.

Οι «μπλε» μπήκαν μπροστά στο σκορ στο 36’ με κεφαλιά του Ιβάνοβιτς, ενώ με τον ίδιο τρόπο ισοφάρισε η Παρί στο 54’ με σκόρερ τον Καβάνι.

Στο άλλο σημερινό ματς η Σαχτάρ κράτησε τη Μπάγερν Μονάχου στο 0-0, με τους Βαυαρούς να τελειώνουν με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Τσάμπι Αλόνσο

Μετά από ένα κάκιστο ματς, στο οποίο κυριάρχησαν τα σκληρά μαρκαρίσματα, οι κίτρινες κάρτες και το αρκετό κρύο στο Λβιβ, η Σαχτάρ Ντόνετσκ και η Μπάγερν Μονάχου έμειναν στη λευκή ισοπαλία στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι για τους «16» του Champions League. Οι Βαυαροί δύσκολα θα… καταφέρουν να αποκλειστούν με τον επαναληπτικό να διεξάγεται στις 11 Μαρτίου στο Μόναχο, ωστόσο, δεν είχαν καλή εικόνα απέναντι στην ομάδα του Λουτσέσκου, «μάσησαν» στο σκληρό παιχνίδι των Ουκρανών και έδειξαν πως ακόμα χρειάζονται αρκετή δουλειά για να δικαιολογήσουν τον τίτλο του φαβορί για το τρόπαιο.

Δείτε τα βιντεο:

ΠΑΡΙ Σ.Ζ. - ΤΣΕΛΣΙ (1-1):

ΣΑΧΤΑΡ - ΜΠΑΓΕΡΝ Μ. (0-0):
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ