2015-02-18 06:08:09
Φωτογραφία για Παιχνίδι-τελικός για Εργοτέλη
Έτοιμος για μια ακόμα μάχη ζωής και θανάτου είναι ο Εργοτέλης, ο οποίος θα... υποδεχτεί την Τετάρτη (18/2) τον Πανιώνιο, στο ντεμπούτο του Γιάννη Μαντζουράκη στον πάγκο της ομάδας.

Οι «κιτρινόμαυροι» καίγονται για τους τρεις βαθμούς, για να «πιάσουν» την ομάδα της Νέας Σμύρνης στην 14η θέση και να συνεχίσουν δυναμικά την προσπάθεια που κάνουν για παραμονή στην κατηγορία. Μάλιστα, η αναμέτρηση θα γίνει στο «Γεντί Κουλέ», καθώς στο Παγκρήτιο συνεχίζονται οι εργασίες αποκατάστασης.

Στον αγώνα αυτό, ο νέος τεχνικός των Κρητικών μπορεί να υπολογίζει στην παρουσία του Μπόγιαν Σαράνοφ, ο οποίος έγινε αλλαγή στο ματς με τον Ολυμπιακό, όμως ο τραυματισμός του δεν τον κράτησε εκτός απ’ το κρίσιμο ματς με τους «κυανέρυθρους».

Κανονικά γυμνάστηκε και ο Μοχάμεντ Γιουσιούφ, ο οποίος μπήκε στην αποστολή, ενώ εκτός για ένα ακόμα ματς έμειναν οι Λεονάρντο Κούρτης -λόγω ενοχλήσεων στο δικέφαλο μετά το ματς με τους «ερυθρόλευκους» και ο Μπόρισλαβ Γιοβάνοβιτς.

Η αποστολή που ανακοίνωσε ο Γιάννης Ματζουράκης αποτελείται από τους: Σαράνοφ, Καβουσάκη, Τζανακάκη, Ρέντζα, Φίντελεφ, Λουβιόν, Γκορκς, Λυκογιάννη, Πίτσο, Κοζορώνη, Μπόε – Καν, Γκέντσογλου, Καζναφέρη, Χαντί, Καλέ, Γιουσούφ, Ολαϊτάν, Χουλά, Μπρούνο, Σολάρι και Τζίλας. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ