2015-02-18 11:25:27
Φωτογραφία για Δύσκολες ώρες για τη Δέσποινα: Η Βανδή και ο Ντέμης στα δικαστήρια...Τι συμβαίνει;
Θέλει να τελειώσει ο εφιάλτης της όσο πιο σύντομα γίνεται για να μπορέσει να ηρεμήσει Δύσκολες στιγμές για τη Δέσποινα Βανδή. Αν και η τραγουδίστρια βρίσκεται στα... πάνω της επαγγελματικά με τις εμφανίσεις της μαζί με τον Νίκο Οικονομόπουλο, στο Fever καθώς και με την έναρξη του δεύτερου "The Voice", το χαμόγελό της έχει παγώσει και το πρόσωπό της είναι πάντα σκυθρωπό.

Μπορεί εκείνη να μη λέει απολύτως τίποτα, αλλά είναι φανερό ότι κάτι σοβαρό την απασχολεί και η αγωνία της έχει φτάσει στο κατακόρυφο. Όσο κι αν ο σύζυγός της Ντέμης Νικολαΐδης προσπαθεί να την ηρεμήσει, η Δέσποινα δεν βρίσκεται σε καθόλου καλή ψυχολογική κατάσταση.

Το "YES!" πρώτο, πριν από ένα μήνα περίπου, είχε αποκαλύψει ότι η τραγουδίστρια έχει σοκαριστεί από τις φήμες που κυκλοφορούν και εμπλέκουν τον Ντέμη στην υπόθεση χορήγησης πλαστών φορολογικών ενημεροτήτων σε ποδοσφαιρικές ομάδες. Μία υπόθεση που αν πράγματι στοιχειοθετηθούν κατηγορίες, είναι σίγουρο ότι θα προκαλέσει σεισμό.


Ο Νικολαΐδης μπορεί να έχει αποχωρήσει από το χώρο του ποδοσφαίρου εδώ και επτά περίπου χρόνια, όμως η μεγάλη του αγάπη, η ΑΕΚ εξακολουθεί να τον ταλαιπωρεί και ίσως τον οδηγήσει ενώπιον του Εισαγγελέα ή ακόμη και στο εδώλιο! Επόμενο είναι λοιπόν η Δέσποινα να έχει χάσει τον ύπνο της, αν και ο Ντέμης είναι καθησυχαστικός και δείχνει να μην ανησυχεί ιδιαίτερα.

Το πόρισμα

Η πρώτη αποκάλυψη έγινε σε τηλεοπτική εκπομπή όπου εκτός από τον Ντέμη, ενέπλεκε στην υπόθεση και τον Αντώνη Ρέμο από τη θητεία του ως προέδρος του Ηρακλή. Πριν από λίγες ημέρες ακολούθησε δεύτερη αποκάλυψη με τη διαρροή εγγράφων του εισαγγελικού πορίσματος, στο οποίο όντως υπάρχει το όνομα του Νικολαΐδη. Συγκεκριμένα γίνεται αναφορά σε δύο ξεχωριστές περιπτώσεις πλαστών εγγράφων του 2007 και τονίζει ότι τη συγκεκριμένη περίοδο, πρόεδρος της ΑΕΚ ήταν ο Ντέμης. Έγκυρες πληροφορίες υποστηρίζουν ότι ήδη ο ανακριτής έχει πιάσει δουλειά, καλώντας υπόπτους και σύντομα θα υπάρξει απαγγελία κατηγοριών. Ο Νικολαΐδης δεν δείχνει πάντως να ανησυχεί καθόλου για τη συγκεκριμένη υπόθεση και το ίδιο θέλει να κάνει και η Δέσποινα, αφού θεωρεί ότι θα φανεί περίτρανα η αθωότητά του. Η Βανδή από την πλευρά της είναι συνεχώς δίπλα του και θέλει να πιστεύει ότι όλος αυτός ο εφιάλτης που ζει σύντομα θα αποτελέσει οριστικά και αμετάκλητα παρελθόν.

Δεν ανησυχεί καθόλου ο Ντέμης

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του "YES!" ο Ντέμης θεωρεί ότι η συγκεκριμένη υπόθεση δεν τον αγγίζει καθόλου, αφού όλα όσα έκανε ήταν νόμιμα, ενώ η ομάδα δεν υπήρχε κανένας απολύτως λόγος να πάρει πλαστή φορολογική ενημερότητα. Μάλιστα στο πόρισμα του εισαγγελέα υπάρχει απάντηση της αρμόδιας εφορίας που επισημαίνει πως η ΑΕΚ στο επίμαχο διάστημα της προεδρίας του Ντέμη είχε μπει σε ρύθμιση χρεών, οπότε μπορούσε να εκδώσει κανονικά φορολογική ενημερότητα. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ