2015-02-18 18:18:07
Φωτογραφία για «ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΘΙΣΤΟΥΝ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΦΑΒΟΡΙ...»
Ο προπονητής της Ντνίπρο, Μίρον Μάρκεβιτς, μίλησε στα ουκρανικά ΜΜΕ εν όψει της αυριανής (19/02) αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό για τους "32" του Europa League και έχρισε... φαβορί για την πρόκριση τους ερυθρόλευκους.

O τεχνικός της ουκρανικής ομάδας σε συνέντευξη που παραχώρησε στα ΜΜΕ της χώρας του τόνισε: "Έχουμε κάνει καλή προετοιμασία, όμως την Πέμπτη θα δούμε στην πράξη τι έχουμε πετύχει, καθώς η απραξία από επίσημα παιχνίδια μπορεί να μας επηρεάσει. Επίσης το γεγονός πως θα παίξουμε στο Κίεβο και όχι στην έδρα μας, όλα αυτά καθιστούν τον Ολυμπιακό φαβορί".

Όσον αφορά στα πλάνα του είπε: "Έχω καταλήξει σχεδόν στην 11άδα του παιχνιδιού. Το πρόβλημα μας είναι στην άμυνα, μετά τον τραυματισμό του Μαζούχ. Θα έχουμε κάποιες προσαρμογές. Επίσης δεν υπολογίζω πλέον στους Βλαντ και Μάτος, αλλά και στον Κραφτσένκο, που τραυματίστηκε και είναι στην Γερμανία, για να δούμε την σοβαρότητα του. Πολλά θα κριθούν και από την τριάδα Κονοπλιάνκα, Ματέους, Ζοζούλια. Είναι οι ηγέτες μας και η κάθε μεγάλη ομάδα, θέλει τέτοιους παίκτες, για να προχωρήσει".


Τέλος συμπλήρωσε: "Ξέρω καλά τον Ολυμπιακό. Είναι κυρίαρχος στο πρωτάθλημα τα τελευταία χρόνια, όμως στην Ευρώπη του λείπει κάτι. Όμως πρέπει να σεβαστούμε τα αποτελέσματά του, ιδιαίτερα τις νίκες στην έδρα του με Ατλέτικο Μαδρίτης και Γιουβέντους. Έχω παρακολουθήσει όλα του τα παιχνίδια στο Champions League καθώς και τον τελευταίο αγώνα με τον Εργοτέλη στο πρωτάθλημα. Αυτό το τελευταίο ματς, δεν το υπολογίζω πάντως τόσο, αφού ο αντίπαλος του έμοιαζε περισσότερο με ομάδα Β' εθνικής"
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Πρίφτης : «Kακή βραδιά»
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Πρίφτης : «Kακή βραδιά»
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ