2015-02-18 20:40:10
Φωτογραφία για ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ... ΤΙ ΘΑ ΖΗΤΗΣΕΙ Ο Σ. ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ ΣΤΗ ΣΥΣΚΕΨΗ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΜΕ ΠΑΟ
Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται η αυριανή σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας στο ματς μεταξύ Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού στη Λεωφόρο, καθώς εκεί θα διαπιστωθεί και το κλίμα που υπάρχει μεταξύ των δυο ομάδων τη δεδομένη στιγμή.

Στο Λιμάνι πάντως είναι ιδιαίτερα προβληματισμένοι για ένα γεγονός που έμαθαν και αναμένεται να κάνουν και σχετική τοποθέτηση στην συνάντηση. Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται σε δημοσίευμά του το "sportdog.gr", οι ερυθρόλευκοι ενημερώθηκαν για το αίτημα που κατέθεσε ο Παναθηναϊκός στην Αστυνομία, ώστε οπαδοί της ομάδας να συγκεντρωθούν από τις 17.00 στον «Τάφο του Ινδού» για να παρακολουθήσουν από video wall το ματς ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός για τα ημιτελικά του Κυπέλλου μπάσκετ.

Αυτό σημαίνει πως όταν θα φτάσει το πούλμαν του Ολυμπιακού στη Λεωφόρο, θα βρίσκονται εκεί ήδη πολλοί οπαδοί των "πράσινων", κάτι που δεν αρέσει καθόλου στους ανθρώπους του Ολυμπιακού, όπως είναι φυσικό.

Μάλιστα, ο Σάββας Θεοδωρίδης που θα βρεθεί στην σύσκεψη, θα εκφράσει τις αντιρρήσεις του Ολυμπιακού και θα ζητήσει να μην επιτραπεί η παρουσία των οπαδών στο κλειστό.
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ