2015-02-19 10:56:03
Φωτογραφία για Στα «λευκά» ξύπνησε η Αθήνα – Προβλήματα στους δρόμους - Ποια σχολεία θα παραμείνουν κλειστά
To έστρωσε στην Αθήνα καθώς σε πολλές περιοχές ακόμα και του κέντρου, έντονη ήταν η χιονόπτωση κατά τη διάρκεια της νύχτας, κι έτσι οι Αθηναίοι ξύπνησαν σε λευκό τοπίο.

Στην Πάρνηθα και την Πεντέλη το έχει... στρώσει και από το πρωί της Τετάρτης είναι κλειστοί οι δρόμοι από το τελεφερίκ μέχρι το Καζίνο και από το 414 Στρατιωτικό Νοσοκομείο μέχρι τη διασταύρωση του Αγίου Πέτρου.

Πολλά είναι τα σχολεία που θα παραμείνουν και σήμερα κλειστά λόγω του χιονιά.

Συγκεκριμένα, τα σχολεία στα Μελίσσια, την Πεντέλη, την Παλλήνη, τα Γλυκά νερά, τους Θρακομακεδόνες, τη Βαρυμπόμπη, τις Αφίδνες, το Καπανδρίτι, τα Βίλια, το Πολυδένδρι, το Πικέρμι, Νταού Πεντέλης, τα Σπάτα, την Νέα Ιωνία, την Παιανία και τα Ανώγια της Κρήτης, θα παραμείνουν κλειστά.

Στις 9 θα ανοίξουν τα σχολεία στη Μάνδρα και τη Φλώρινα, ενώ στις 10 στα Βριλήσσια, το Χαλάνδρι και το Διόνυσο.

Κανονικά θα είναι ανοιχτά τα σχολεία στο Ίλιον και την Κηφισιά.Αντίθετα ανοιχτά θα είναι σήμερα τα σχολεία στον Ωρωπό.

Δεν θα λειτουργήσουν επίσης με απόφαση του δημάρχου Παλλήνης κ.Αθανάσιου Ζούτσου, όλες οι εκπαιδευτικές μονάδες Πρωτοβάθμιας - Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, οι παιδικοί και οι βρεφονηπιακοί σταθμοί του δήμου, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών, σύμφωνα με το protothema.

Επιπλέον, έντονη ήταν η χιονόπτωση στα βόρεια προάστια, κυρίως στην Πεντέλη, την Παλλήνη, στο Χολαργό, το Μαρούσι, τον Άγιο Στέφανο, την Κηφισιά και τη Φιλοθέη.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ