2015-02-19 20:49:09
Φωτογραφία για 10η Εντολή: Ποιο γνωστό έγκλημα δεν θα δούμε στη σειρά
Ο σκηνοθέτης της σειράς «10η Εντολή», Πάνος Κοκκινόπουλος μεταφέρει με εντυπωσιακό τρόπο στη μικρή οθόνη, γνωστές υποθέσεις εγκλημάτων που συγκλόνισαν το πανελλήνιο. Όμως όπως ο ίδιος αποκάλυψε σε συνέντευξη του, ένα συγκεκριμένο έγκλημα δεν πρόκειται να το δούμε ποτέ Μια αποκαλυπτική συνέντευξη στο περιοδικό «People» παραχώρησε ο Πάνος Κοκκινόπουλος και ο σκηνοθέτης των μεγάλων επιτυχιών μίλησε για όλους και για όλα.

Μεταξύ άλλων, ο άνθρωπος στο τιμόνι της σειράς «10η Εντολή» εξομολογήθηκε και ποιο έγκλημα που πέρασε στην ιστορία της νεότερης Ελλάδας δεν θα ήθελε ποτέ να οπτικοποιήσει στην τηλεόραση.

«Τις αλλάζω τις αλλάζω, διότι δεν θέλω να θίγονται τα πραγματικά θύματα και οι συγγενείς τους. Είναι ζήτημα ηθικής. Από την άλλη, θεωρώ πως η φαντασία και η μυθοπλασία είναι ένα βήμα πιο μπροστά από την πραγματικότητα, με την έννοια ότι όσο άρρωστο κι αν είναι αυτό που φαντάζεται κάποιος, γίνεται αυτή τη στιγμή, έχει γίνει ή πρόκειται να γίνει» δήλωσε ο σκηνοθέτης.

«Όταν ξεκίνησα τον Κόκκινο Κύκλο, μου τηλεφώνησαν οι γονείς της Ζωής Γαρμανή, της γυναίκας .που τη δολοφόνησε ο σύζυγος της, Παναγιώτης Φραντζής. Ο πατέρας της έκλαιγε και με παρακάλεσε να μη μεταφέρω την ιστορία της κόρης του την τηλεόραση, διότι δεν θα άντεχε να την ξαναδεί. Τους έδωσα το λόγο μου πως δεν θα το έκανα ποτέ. Ύστερα από λίγα χρόνια, έμαθα πως πέθαναν και οι δυο από τη στενοχώρια τους» αποκάλυψε για πρώτη φορά ο Πάνος Κοκκινόπουλος.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ