2015-02-19 21:18:21
Φωτογραφία για Πάτρα: Ολοκληρώθηκαν οι αποκριάτικες εκδηλώσεις των ΚΑΠΗ
Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε ένα τριήμερο καρναβαλικών εκδηλώσεων για τα άτομα της Τρίτης Ηλικίας, μέλη των ΚΑΠΗ του Κοινωνικού Οργανισμού του Δήμου Πατρέων, στους χώρους και των τριών ΚΑΠΗ ( Προσφυγικά, Αγυιά, Ζαρουχλέϊκα).

Σε αυτές συμμετείχαν εκατοντάδες ηλικιωμένοι, οι οποίοι με τη ζωντάνια και το κέφι τους πρόσφεραν μοναδικές στιγμές χαράς και διασκέδασης.

Και στις τρεις εκδηλώσεις τη μουσική τους υποστήριξη επιμελήθηκε ο Ανδρέας Καραχάλιος (πρώην δημοτικός υπάλληλος) αφιλοκερδώς, ενώ συμμετείχε και η ομάδα τραγουδιού των ΚΑΠΗ «BELLE EPOQUE» , υπό την καθοδήγηση των μουσικών Σταύρου Σακοράφα, Γιώργου Βασιλείου και του κιθαρωδού Σάκη Μπονέλη.

Κατά την παρουσία του στις εκδηλώσεις ο Πρόεδρος του Κοινωνικού Οργανισμού Θεόδωρος Τουλγαρίδης τόνισε την ανάγκη στήριξης όλων των δράσεων που αφορούν την Τρίτη Ηλικία στον Δήμο Πατρέων διεκδικώντας όλοι μαζί μεγαλύτερη χρηματοδότηση από την πολιτεία για τον θεσμό των ΚΑΠΗ και όλων των δομών που απευθύνονται στην ευπαθή ομάδα των ηλικιωμένων.
xespao
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ