2015-02-20 02:53:05
Φωτογραφία για Η μεγάλη απόφαση του Σαλπιγγίδη
Βιώνει τόσο άσχημες καταστάσεις στο σύλλογο της Θεσσαλονίκης που περνάει πολύ συχνά από το μυαλό του στη λήξη της τρέχουσας σεζόν να το πάρει απόφαση. Πραγματικά κρίμα Και αυτή η χρονιά στον ΠΑΟΚ είναι πολύ δύσκολη για τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη. Όπως τα προηγούμενα χρόνια, έτσι και φέτος, βιώνει την οργή συγκεκριμένης μερίδας οπαδών του Δικεφάλου που τον θεωρούν υπεύθυνο για ό,τι στραβό πηγαίνει στην ομάδα. Μία κατάσταση ανυπόφορη που έχει ταλαιπωρήσει και έχει φθείρει ψυχολογικά τον διεθνή επιθετικό.

Επειδή, όμως, η υπομονή έχει πάντα και τα όριά της, ο διεθνής επιθετικός φέρεται να βρίσκεται κοντά σε μια μεγάλη και δύσκολη απόφαση για την καριέρα του.

Όπως αναφέρει σημερινό ρεπορτάζ της εφημερίδας Γάτας, ο έμπειρος άσος σκέφτεται πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο στο τέλος της χρονιάς να κρεμάσει τα παπούτσια του. Μπορεί να είναι μόλις 33 ετών και να έχει ακόμα δύο χρόνια συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ, αλλά το γεγονός ότι παραμένει, μετά από τόσα χρόνια, στο στόχαστρο των οργανωμένων, τον αναγκάζει να εξετάζει την πιθανότητα της πρόωρης απόσυρσης από τη δράση.


Κάτι που, φυσικά, αν συμβεί, θα προκαλέσει σοκ στην υπόλοιπη οικογένεια του ΠΑΟΚ, αλλά και στο ελληνικό ποδόσφαιρο, καθώς μιλάμε για έναν ποδοσφαιριστή που έχει προσφέρει πολλά τόσο σε συλλογικό όσο και σε εθνικό επίπεδο και θεωρείται από πολλούς πρότυπο αθλητή και ανθρώπου.

Δεν θα πρέπει να ξεχνάμε, άλλωστε, ότι ο "Σάλπι" περιμένει το επόμενο διάστημα να έρθει στον κόσμο το δεύτερο παιδί του, οπότε δεν αποκλείεται να θέλει μετά το τέλος της τρέχουσας σεζόν να αφοσιωθεί στην οικογένειά του αφήνοντας μια για πάντα πίσω τις άσχημες στιγμές των γηπέδων. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ