2015-02-20 08:00:09
Φωτογραφία για Λίτσα Πατέρα: Ο ξαφνικός χαμός του συνεργάτης της την λύγισε
Λύγισε στον αέρα της εκπομπής η Λίτσα Πατέρα όταν μίλησε για τον ξαφνικό χαμό ενός από τους πιο στενούς της συνεργάτες και προσωπικού της φίλου.

Τα λόγια της έβγαιναν με δυσκολία την ώρα που έπρεπε να παρουσιάσει τα ζώδια στο «Πρωινό». Όσο και αν προσπάθησε να κρύψει τον πόνο της δεν τα κατάφερε.

«Είναι μια πικρή στιγμή για εμένα. Στην πολιτική αστρολογία διαβάζατε τα κείμενα του Χρήστου Παίζη, που αποφάσισε να φύγει ξαφνικά από την ζωή…Στο καλό φίλε Χρήστο», εξομολογήθηκε δημόσια η Λίτσα Πατέρα, με την Φαίη Σκορδά από δίπλα να είναι ιδιαίτερα συναισθηματικά φορτισμένη.

Στη συνέχεια, η αστρολόγος διάβασε και ένα κείμενο αφιερωμένο στον συνεργάτη της, λέγοντας πως είναι σίγουρη ότι υπάρχει αιώνια ζωή:

«Στο καλό φίλε Χρήστο. Πρόσφατα χάσαμε έναν πολύτιμο συνεργάτη και πάνω απ' όλα αγαπημένο φίλο. Χρήστο μου το γνωρίζεις ότι πέρα από την αγάπη μας, οι συνεργάτες μου κι εγώ σε εκτιμούσαμε ιδιαίτερα γιατί το άξιζες. Πιστεύω επειδή ήσουν άριστος γνώστης μεταφυσικής αποφάσισες να κάνεις το μεγάλο ταξίδι στην αιωνιότητα. Από εκεί είμαι σίγουρη ότι μας βλέπεις. Θα σε θυμόμαστε πάντα και θα προσπαθούμε να πάρουμε κάτι από τη γνώση σου».
xespao
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ