2015-02-20 09:06:03
Φωτογραφία για «ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΚΑΛΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ»
Έτοιμος για τη συμμετοχή του στην προκριματική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου που διεξάγεται στη Βαρσοβία και στην οποία θα λάβουν μέρος συνολικά 180 αθλητές από όλο τον κόσμο, είναι ο Γιώργος Τσουρούτας.

Έτοιμος για τη συμμετοχή του στην προκριματική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου που διεξάγεται στη Βαρσοβία και στην οποία θα λάβουν μέρος συνολικά 180 αθλητές από όλο τον κόσμο, είναι ο Γιώργος Τσουρούτας. Ο αθλητής ξιφασκίας του Ολυμπιακού αναχώρησε την Πέμπτη στις 8:30 το πρωί με προορισμό την Πολωνία και την Παρασκευή (20/2) θα πέσει στη μάχη της διοργάνωσης στα πλαίσια της προετοιμασίας για τους πρώτους ευρωπαϊκούς αγώνες που θα διεξαχθούν στο Μπακού τον Ιούνιο. Στόχος του είναι η πρόκριση στη νοκ άουτ φάση που θα διεξαχθεί το Σάββατο (21/2) και από κει και πέρα μια καλή συνέχεια. 

Κατά την αναχώρησή του για την Πολωνία ο Γιώργος Τσουρούτας δήλωσε:

«Μετά την Πάντοβα συμμετέχω στους αγώνες με σκοπό μια καλή εμφάνιση. Θα είναι πολύ θετικό για μένα το γεγονός ότι θα λάβω μέρος στο Παγκόσμιο Κύπελλο και ιδιαίτερα για την προσπάθεια μου ενόψει των πρώτων Ευρωπαϊκών αγώνων στο Μπακού, για να μπω στο κυρίως ταμπλό των 64. Είμαι σε καλή αγωνιστική κατάσταση σε σχέση με την παρουσία μου στην Πάντοβα και ευελπιστώ σε καλές εμφανίσεις».
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ