2015-02-20 13:24:05
Φωτογραφία για ΒΟΥΖΑΣ : ΣΤΙΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΜΑΣ...
Την αισιοδοξία του για πρόκριση στον αγώνα με τη Σαχτάρ Ντόνετσκ στους «16» του Youth League της UEFA, έδειξε σε δηλώσεις του στον «Γαύρο» ο προπονητής των Νέων του Ολυμπιακού, Βασίλης Βούζας!

Ο τεχνικός του Θρύλου τόνισε αρχικά για τη νίκη με τον Εργοτέλη (4-0): «Ηταν ένα αποτέλεσμα το οποίο συνοδεύτηκε από καλή εμφάνιση και νομίζω ήμασταν κυρίαρχοι ειδικά στο πρώτο μέρος του παιχνιδιού. Στο δεύτερο ημίχρονο έγιναν κάποιες αλλαγές και ρίξαμε λίγο τον ρυθμό».

Και στη συνέχεια αναφερόμενος στον αγώνα με τη Σαχτάρ, σχολίασε: «Στόχος μας τώρα είναι το παιχνίδι με τη Σαχτάρ και θα προετοιμαστούμε όσο το δυνατόν καλύτερα γίνεται. Είναι σίγουρα μία μεγάλη πρόκληση αλλά νομίζω ότι οι παίκτες έχουν ανταποκριθεί μέχρι τώρα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Ελπίζω να κερδίσουμε εκεί την πρόκριση και νομίζω είναι μέσα στις δυνατότητές μας, δεν είναι κάτι που δεν μπορούν να κάνουν τα παιδιά. Έχουμε αναλύσει τον αντίπαλο και θα δουλέψουμε επάνω στην τακτική που θα ακολουθήσουμε. Είμαι ευχαριστημένος από την απόδοση των ποδοσφαιριστών και όπως προείπα είμαι αρκετά αισιόδοξος για πρόκριση.

Σίγουρα οι καιρικές συνθήκες είναι ένα ντεσαβαντάζ για εμάς και για αυτό θα πάμε δύο με τρεις ημέρες νωρίτερα για να προσαρμοστούμε στο κλίμα καλύτερα. Απ’ ότι ξέρω όμως το γήπεδο είναι θερμαινόμενο και δεν θα έχει προβλήματα με την κατάστασή του. ξαναλέω όμως πως τα παιδιά έχουν αποδείξει ότι είναι παντός καιρού...».
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ