2015-02-20 14:33:52
Φωτογραφία για Από βήματος παρουσία του ΥΦΕΘΑ Νίκου Τόσκα στη διάρκεια του 24ου Πολυθεματικού Ιατρικού Συμποσίου στο 251 ΓΝΑ
“Μέσα στις πρώτες προτεραιότητες της νέας ηγεσίας του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας βρίσκονται τα θέματα υγείας του προσωπικού”, τόνισε εμφατικά ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Τόσκας, μιλώντας στη διάρκεια των εργασιών του  24ου Πολυθεματικού Ιατρικού Συμποσίου στο Αμφιθέατρο 251 Γενικού Νοσοκομείου Αεροπορίας.

“Θα κριθούμε στο σύνολο της κοινωνίας και για την προσφορά μας στα θέματα υγείας”, επισήμανε ο κ. ΥΦΕΘΑ στη διάρκεια της ομιλίας του, προσθέτοντας ότι ο κύριος στόχος είναι “υγεία με υψηλή ποιότητα παροχής υπηρεσιών και ανθρωπιά”. Ειδικά αναφέρθηκε στην ανάγκη πραγματοποίησης τακτικών ελέγχων για την εύρυθμη λειτουργία του υγειονομικού συστήματος.

Σε ό,τι αφορά το νοσοκομειακό προσωπικό, ο κ. Τόσκας επέμενε ότι “πρωτίστως η υπηρεσία τους οφείλει να είναι επ΄ωφελεία των νοσοκομείων και μετά να έπονται άλλες ενασχολήσεις εκτός”.

Ξεχωριστά αναφέρθηκε στο ζήτημα των αεροδιακομιδών: “Θα πρέπει –είπε - να επανεκτιμηθεί το θέμα των αεροδιακομιδών και σε πολεμικές συνθήκες και σε συνθήκες ειρήνης και να υπάρξει στενότερη σύνδεση με τα νοσοκομεία των άλλων Κλάδων”.
kranos
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ