2015-02-20 15:00:19
Φωτογραφία για ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΟ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ... ΕΙΔΙΚΗ ΜΕΡΙΜΝΑ ΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑΚΗ
Σε αστυνομική σύσκεψη αποφασίστηκαν τα μέτρα ασφαλείας στο ματς μεταξύ Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού την Κυριακή στη Λεωφόρο. Ειδική μέριμνα για τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Εγινε την Πέμπτη ευρεία αστυνομική σύσκεψη στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής των επικεφαλής αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ. και υπευθύνων των δύο ΠΑΕ, Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού.

Η προσέλευση των οπαδών του Παναθηναϊκού, που έχουν στην κατοχή τους εισιτήρια θα γίνει μόνο από την άνοδο και κάθοδο της Λ. Αλεξάνδρας

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές και οι δύο πλευρές φαίνεται να συμφώνησαν και να αποδέχθηκαν τα απαιτούμενα μέτρα ασφαλείας που υποδείχθηκαν από τους αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ., που έχουν αναλάβει τον σχεδιασμό και την υλοποίησή τους. Οι ίδιες πηγές ενημέρωσης αναφέρουν πως η προσέλευση των φιλάθλων του Παναθηναϊκού, που έχουν στην κατοχή τους εισιτήρια θα γίνει μόνο από την άνοδο και κάθοδο της Λ. Αλεξάνδρας. Περιμετρικά του γηπέδου θα βρίσκονται 20 διμοιρίες των ΜΑΤ και επιπλέον 10 της ΥΜΕΤ. Ο έλεγχος των φιλάθλων για την κατοχή του εισιτηρίου τους, θα γίνεται σε τρία σημεία. Στις συμβολές της οδού Τσόχα, με τη Λ. Αλεξάνδρας και τις οδούς Παναθηναϊκού και Κυριακού, όπου θα προσέρχονται για να μπουν στις αντίστοιχες θύρες που βρίσκονται στα συγκεκριμένα σημεία.


Οι κάθετες οδοί της Λ. Αλεξάνδρας από τον Άρειο Πάγο και την οδό Σούτσου, θα είναι «νεκρές» ζώνες με προσέγγιση μόνο από τη κεντρική λεωφόρο. Στο μεταξύ, στελέχη του τμήματος Αντιμετώπισης Αθλητικής Βίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, θα βρίσκονται και εκείνοι περιμετρικά και εσωτερικά του γηπέδου, ενώ επισημαίνουν πως προς το παρόν δεν υπάρχουν ανησυχητικές ενδείξεις-πληροφορίες για ενδεχόμενα «ραντεβού» συμπλοκών ανάμεσα σε οπαδούς. Παράλληλα θα υπάρχουν περιπολίες σε περιοχές όπου υπάρχουν σύνδεσμοι φιλάθλων των δύο ομάδων, με παρελθόν σε επιθέσεις και έκτροπα.

Ειδικά μέτρα για τον Βαγγέλη Μαρινάκη

Ειδικά μέτρα ασφαλείας, θα ληφθούν για την προσέλευση του προέδρου του Ολυμπιακού κ. Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος πιθανότητα θα παρακολουθήσει το ντέρμπι από τα μπουθ του γηπέδου. Ο κ. Μαρινάκης - αν αποφασίσει να πάει - θα προσέλθει στο γήπεδο συνοδεία περιπολικών και μοτοσικλετών της Άμεσης Δράσης και της Ασφάλειας και θα περάσει από δρόμους, όπως και η αποστολή της ομάδας του Ολυμπιακού, οι οποίοι θα έχουν ελεγχθεί για φόβους ενέδρας.
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ