2015-02-20 15:59:06
Φωτογραφία για Στις φυλακές Κορυδαλλού ο 29χρονος ληστής με το μαχαίρι!
Προφυλακιστέος με τη σύμφωνη γνώμη Ανακριτή και Εισαγγελέα κρίθηκε ο 29χρονος ληστής με το μαχαίρι ο οποίος είχε γίνει ο φόβος και ο τρόμος των ιδιοκτητών και των εργαζομένων σούπερ - μάρκετ και καταστημάτων ψιλικών.

Ο νεαρός από την Αλβανία, όπως αναφέρουν πληροφορίες του Tempo24.gr, μετά την απολογία του σήμερα στον Ανακριτή θα οδηγηθεί στις φυλακές Κορυδαλλού, ενώ οι άλλοι δύο Έλληνες συνεργοί του, ένας άνδρας και μια γυναίκα, αφέθησαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους.

Να θυμίσουμε πως ο νεαρός δράστης από τις 31 Ιανουαρίου έως και την περασμένη Τρίτη, οπότε και συνελήφθη, όπως είχε γράψει το patratora.gr, από άνδρες της Δημόσιας Ασφάλειας, μετά την απόπειρα ληστείας σε Μίνι Μάρκετ στην περιοχή της Περιβόλας Πατρών, είχε διαπράξει πέντε συνολικά ληστείες και μια απόπειρα ληστείας, καθώς και δυο κλοπές Ι.Χ αυτοκινήτων από την οδό Ιωνίας και τα Βραχνέικα, με τα οποία και μετέβαινε στις περιοχές που «χτυπούσε» τους στόχους του.

Από την προανάκριση διαπιστώθηκε πως το οικονομικό όφελος που είχε αποκομίσει από την παράνομη δράση του, ξεπερνά τις 2.000 ευρώ, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, είχε απασχολήσει τις διωκτικές αρχές κατά το παρελθόν για περιπτώσεις ναρκωτικών.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ